Ashura denen eleman olması daha muhtemel gibi.Şu lan:
En üsttekine bak. Belki de Queen'i hiç çizmedi bilmiyorum. Hayvan gibiler zaten. Queen diyince akla biraz daha kibar birşey geliyor.
Ashura denen eleman olması daha muhtemel gibi.Şu lan:
En üsttekine bak. Belki de Queen'i hiç çizmedi bilmiyorum. Hayvan gibiler zaten. Queen diyince akla biraz daha kibar birşey geliyor.
Evet, Zoro'nun fikriydi.Bizimkiler Mr 2'nin olayında kollarına x simgesi koymuştu o fikir Zoro'dan mı gelmişti?
@Densetsu no Samurai Oden Vs. Ashura Douji o.Ashura denen eleman olması daha muhtemel gibi.
Vakti gelince dümdüz tanıtacak işte.Hiç tanımadığımız karakterlerden niye gizem yapıyor bu mangaka? Siluet göstermekteki mantık ne?
Bu siluet Oden'e değil, Oden'in babası Sukiyaki'ye ait o zaman?
K: Our Lord Oden was truly an exceptional person... He was the son of the Shogun of that time, Sukiyaki Kozuki. He was a free spirit and caused many violent incidents. In the end he was banished from the Flower Capital.
?: Eh...
K: On the other hand, Wano Kuni in those days had many lawless areas.
Spoiler'ı gönderenler Oden demişler. Zaten burada Oden'den bahsediliyor. Oden yani.Bu siluet Oden'e değil, Oden'in babası Sukiyaki'ye ait o zaman?
Shiki'nin amca oğluymuş.O değilde kılıçla saldıran adamın ayakları mı yok yoksa ben mi yanlış görüyorum ?
Sağ köşede özgürlük heykeli kafalı olan şahıs King,yanındakide Jack.
Vayttt! Eyvallah@Densetsu no Samurai Oden Vs. Ashura Douji o.