Evet.Anladığım kadarıyla Kaido'nun işgali bu sıra başladı geçmişte ise Oden'i kaldırmaya mı yardım etti. Tam olarak doğru olan bu mu?
Evet.Anladığım kadarıyla Kaido'nun işgali bu sıra başladı geçmişte ise Oden'i kaldırmaya mı yardım etti. Tam olarak doğru olan bu mu?
En az 1 sene diyelim.planı gerçekleştirmek için 2 hafta diyor lann bize göre kaç ay olur 1 yıl olur mu ne zaman görecez vsleri
Düğün için bile ne kadar beklemiştik, şimdi kesin bu yıllarca sürerplanı gerçekleştirmek için 2 hafta diyor lann bize göre kaç ay olur 1 yıl olur mu ne zaman görecez vsleri
Bakıyorum da Zoro üzerinden bana oynuyorsun. Bilmediğimiz birşeyler mi var yoksaTiplere bakınca hiç öyle döve döve sinecek adamlara benzemiyorlar. Kesmek falan lazım ya da güçleri her ne ise anti girmek gerek.
Ben gördüğümü söylüyorum. Dayakla iflah olmaz bunlar.Bakıyorum da Zoro üzerinden bana oynuyorsun. Bilmediğimiz birşeyler mi var yoksa
Ben gördüğümü söylüyorum. Dayakla iflah olmaz bunlar.
Sence Oden en fazla ne kadar güçte olabilir?Ben gördüğümü söylüyorum. Dayakla iflah olmaz bunlar.
Aynen bu 5000 kişi nereden bulacaklar niye illa 5000 dediğin olabilirde luffy çağırmasa bile bir şekilde duyup yardıma gelebilirler.Kinemon planımız açığa çıkmamalı derken, Luffy'i görürüz, anladım der. Bu da anlasa da duramayacağının göstergesidir. Jack zaten geliyor, Kaido'ya şahsi olarak buttobass demeden duramaz bizim kerata.
5000 adama ihtiyacımız var dendiğinde, bir tek benim aklıma mı geldi 5600 ADAMlık filo? Oda'nın verdiği ipucuna göre, bu tarihi olayda onların payı da olacaktır ve Luffylerin onları çağıracağını hiç sanmıyorum. Wano olayları bir şekilde dünyada ses getirecektir, hatta bu planı tüm dünya bile öğrenebilir. Bizim filo da yardıma koşar vs. Böylece birçok süpernovanin dahil olduğu savaşta, hasır şapka adı daha da öne çıkar.
Plan açığa çıkmamalı vurgusundan sonra bu işin bozulacağı bariz gibi ne dersin Smo-yan?