Kayıp yy.dan geldigini umduğumuz kadim Toki Toki Hanım bölümü güzel yapmaya yetiyor. Im'le tanışmış mıdır acaba? Kendisi zamanda seyahat edebilirken, başkasının seyahat etmesine vesile olmak, büyük olasılıkla meyvesinin sınırı. Roger ve Oden'le tanışıp umudu gördü ve ebediyete göçüp gitti.
Son sözleri 9 kını 20 sene öncesine gönderdiği şeklindeydi ama biz 5 kişiyi gördük. Mekansal değişiklik yaşanamadığına göre, diger 4 kişiyi farklı bir zamana göndermiş olmalı, Çocuklarının yaşama ihtimalini artırmak için 2 farklı zamanı seçmiş olabilir.
Kız kardeş Tama bence. 5 sene falan önceye zaman yolculuğu yapmış olması muhtemel. O uzun burunlu kılıç ustası ile beraber. Birini beklediğini söylemişti, Momo olabilir. Ayrica Zoro'nun kurtardığı kadın, ben buraya geleli çok olmadı deyip arkasından 20 yıl öncesi Oden zamanindan dem vuruyordu. O da zaman yolculuğu yapanlardan sanki.
Kız kardeş zaman yolculuğu yapmadıysa işler karışır. Kuina'nin yaşına baktım, öldüğünde 11 imiş. Birazcık küçük olsa güzel teori çıkabilirdi. Belki de Tashigi'dir. Birbirine benzeyen iki karakter, kılıçlar, bilinmeyen geçmiş, bunu da mümkün kılıyor.