Bilmem. Flashbackten çok anlaşılmıyor, ama Noland gibi saf güçten ibaret biri izlenimi uyandırdı bendeSence Oden en fazla ne kadar güçte olabilir?
Bilmem. Flashbackten çok anlaşılmıyor, ama Noland gibi saf güçten ibaret biri izlenimi uyandırdı bendeSence Oden en fazla ne kadar güçte olabilir?
Al benden de o kadar. Yalnız değilim bu konuda demek ki.O konuda fena patlayacak.Sanji erkek diye geçiniyor asıl delikanlının hası Zoro.Kadın kokusunu alan adam Zoro hemen anladı bence kadın olmadığını imalarından o anlaşılıyor.
Ne kadar olumlu bakıyorsun yahu kıskandım. Hep FT etkileri bunlar :/En az 1 sene diyelim.
Önümüzdeki birkaç bölüm Oden'in flashbackini göreceğiz. Kaido'nun Oden Kalesi'ni yıkmasına kadar sürecek.Plan açığa çıkmamalı vurgusundan sonra bu işin bozulacağı bariz gibi ne dersin Smo-yan?
1-2 bölüm içinde Wano'da olanlardan haberdar olup 2 haftaya kalmadan Kaido basmasın adayı? Adam elini kirletmekten çekinmiyor gördüğümüz kadarıyla.
Smoker, geçen forumda biri sormuştu benimde dikkatimi çekti.Zoro Jackın hortumunu veya bacağını kesse Jack insan haline dönse bişeyini kaybeder mi ?Önümüzdeki birkaç bölüm Oden'in flashbackini göreceğiz. Kaido'nun Oden Kalesi'ni yıkmasına kadar sürecek.
Avatar ne iş? İddia falan mı kaybettin?
Adamdan bir Musashi havası aldım.Oden'i seviyorum.
Madem flashback verecek Kinemon'a hikayeyi özet geçtirmeseydi keşke. Oden ilgi çekici göründü bu bölüm güzel olur umarım.Önümüzdeki birkaç bölüm Oden'in flashbackini göreceğiz. Kaido'nun Oden Kalesi'ni yıkmasına kadar sürecek.
Avatar ne iş? İddia falan mı kaybettin?
Yüz şekli de hafif benziyor sanki.Adamdan bir Musashi havası aldım.