Okiku işte.''You guys already know Kanjuurou, Raizou, and thus the three people here'' diyor Kinemon. Luffy'lerin tanıdığı diğer üç kişi kim oluyor*?
Kinemon ve momonosuke bahsedilen üç kişiden ikisi olsa diğeri kim acaba?
Okiku işte.''You guys already know Kanjuurou, Raizou, and thus the three people here'' diyor Kinemon. Luffy'lerin tanıdığı diğer üç kişi kim oluyor*?
Kinemon ve momonosuke bahsedilen üç kişiden ikisi olsa diğeri kim acaba?
Çeviri de ufak bir değişiklik yaptım ama genel mana pek değişmedi zaten.Başkentte bir restoranda, bir para simsarı sakesini yudumluyormuş. Bu adamın adı Dozing Kyoushirou. Orochi lanet edip adamın korkak birisi olduğunu söylemiş. Aynı sözleri 20 sene önce kale yerle bir edilirken Oden'in karısı söylemiş.
Kyoushirou, zamanında Oden'in bu büyülü sözleri söyleyerek, 20 yıl sonra ortaya çıkacak 9 samurayı canlandırdığını anlatmış.
Spoilerin bu kısmından meyve sahibinin oden olduğu anlaşılıyor ve öldüğü biliniyor.9 kişi göndermiş geleceğe 4ü cepte diğer 5i bu arc gözükmezse bir dünya teoriye maruz kalacağız.
Yani öyle olmasını veya bu gücü kullanan kişinin ölmüş olmasını tercih ederim. Yoksa işin içinden çıkamayız. Seride yeterince gizem var zaten.Ben olasılıklardan bahsettim olabildiğince kısa tutarak. Yoksa zaman yolculuğunun sorunlarının ben de pekâlâ farkındayım. Bana kalırsa geçmişe gitme diye bir şey olmayabilir ki ilk bahsettiğim şey o zaten.
Bence 9 kişi geçmişten geldi ile sınırlı kalırsa güzel olur. Tayfadan biri geçmişe giderse işler çok karışır. Bölüm çıksın da daha döktür amaGeleceğe gelerek geçmişi kurtaramaz Kine'mon'lar. Geçmişi kurtarmak istiyorlarsa aynı yeteneğe/güce ihtiyaçları var demektir. Yine aynı şekilde Luffy'leri alıp götürmeleri gerekir. Bana kalırsa böyle bir şey yaşanmayacak. Bu durumda zaman yolculuğu meselesi karmakarışık bir hâle gelmeden de çözüme kavuşturulabilir. Örneğin yalnızca 20 yıl sonraya yolculuk etmiş olmaları yeterli olur, kim bilir? Diğer yandan tüm arkı gidip gelmelerle alakalı bir konu üzerinden işlemeye kalkarsa bence yine de kotarabilir. Bence Oda'nın bu işi kotaramaması için tek bir sebep var, o da seriyi "çocuksu" tutmaya devam edip bu tip detayların üzerinde durma gereği görmemesi. Son olarak da şunu söyleyeyim: Wano dışarıya kapalı bir ülke olduğu için geçmişe gidip geçmişi değiştirme gibi bir şey gerçekleşirse dahi gelecek pek fazla değişmeyebilir. Bunun önlemini de 20 yıl boyunca ülkenin kapalı olmaya devam etmesi kararını kılarak alabilirler. Luffy'lerin 20 yıl önceye götürülüp Wano'yu kurtarmasının ardından tekrar günümüze gelerek bir sonraki arkta da Kaido'yu halletmesi gibi bir durum da yaşanabilir. Ne kadar uzun yazdım yahu. Daha devam etmeyeyim en iyisi.
Kutucuklar güvenilirliğini kaybedeli çok oldu. Bir de Kaido'da insanlar der ki diye başlaması var ki iyice şüpheye düşürüyor. Bir de dediğim gibi 800 yıllık oluşumun lideri yonkou kaptanından aşağı çıkmamalı. Bakalım tanıtılırsa görürüz artık.Oda biliyor işte. İnsanların ağzından duyduk ama kutucuk içinde geçti. O yüzden Kaidou > Im olayına güvenmek istiyorum. Ama haklı çıkma ihtimalin de var baya. Kutucuklar baya belirsiz oluyor çünkü.
Roger öldükten sonra Oden iradeyi devralacak kişileri bulması için göndermiştir geleceğe. Yani tekrar geçmişe dönmekle işleri yok. Kilit nokta beklenen D. Tesadüf eseri de Luffy ile karşılaştılar. Not: Başkası yazdı mı bilmiyorum, sayfaların hepsini okumadım.Geleceğe gelerek geçmişi kurtaramaz Kine'mon'lar. Geçmişi kurtarmak istiyorlarsa aynı yeteneğe/güce ihtiyaçları var demektir. Yine aynı şekilde Luffy'leri alıp götürmeleri gerekir. Bana kalırsa böyle bir şey yaşanmayacak. Bu durumda zaman yolculuğu meselesi karmakarışık bir hâle gelmeden de çözüme kavuşturulabilir. Örneğin yalnızca 20 yıl sonraya yolculuk etmiş olmaları yeterli olur, kim bilir? Diğer yandan tüm arkı gidip gelmelerle alakalı bir konu üzerinden işlemeye kalkarsa bence yine de kotarabilir. Bence Oda'nın bu işi kotaramaması için tek bir sebep var, o da seriyi "çocuksu" tutmaya devam edip bu tip detayların üzerinde durma gereği görmemesi. Son olarak da şunu söyleyeyim: Wano dışarıya kapalı bir ülke olduğu için geçmişe gidip geçmişi değiştirme gibi bir şey gerçekleşirse dahi gelecek pek fazla değişmeyebilir. Bunun önlemini de 20 yıl boyunca ülkenin kapalı olmaya devam etmesi kararını kılarak alabilirler. Luffy'lerin 20 yıl önceye götürülüp Wano'yu kurtarmasının ardından tekrar günümüze gelerek bir sonraki arkta da Kaido'yu halletmesi gibi bir durum da yaşanabilir. Ne kadar uzun yazdım yahu. Daha devam etmeyeyim en iyisi.
Geçmişten gelenlerin sayısı sadece 5 gibi gözüküyor. Ortaya çıkacak 9 samuray geçmişten gelmedi yani.Bence 9 kişi geçmişten geldi ile sınırlı kalırsa güzel olur.
Seni anlayamıyorum he. Geçen bölüm "alay" ettin kendince ve ettiğin alay eline yüzüne bulaştı zira ortaya zaman yolculuğu gibi bir şey çıktı. Şimdi de manasız bir Edo Tensei muhabbeti yapıyorsun durmaksızın. Sadece "Bu sefer yanılmışım." desen de olur yani. Yadırgamayız cidden. Nedir bu hınç?Herhalde işin içinde Ninja olunca direk büyü geri çağırma olayı giriyor devreye bknz:Naruto Edo Tensei.
Wano'da işin içine ninja girince demek ki E.oda Kishi'e telefon açıp sen bilirsin reis nasıl olur ninjalar ne yer ne içer demiştir Kishi'de gönder gelsin ölenleri moruk eline mi yapışır bunlar büyücü bunlar dinsiz deyip aklını yıkamıştır E.oda'nın. Bu zavallı da bende yapacam böyle deyip işte bunları getirdi başımıza.
O lafı merak unsuru yaratmak için koydu bana göre. Ama dediğin gibi, tanıtılınca görürüz artık.Bence 9 kişi geçmişten geldi ile sınırlı kalırsa güzel olur. Tayfadan biri geçmişe giderse işler çok karışır. Bölüm çıksın da daha döktür ama
Kutucuklar güvenilirliğini kaybedeli çok oldu. Bir de Kaido'da insanlar der ki diye başlaması var ki iyice şüpheye düşürüyor. Bir de dediğim gibi 800 yıllık oluşumun lideri yonkou kaptanından aşağı çıkmamalı. Bakalım tanıtılırsa görürüz artık.