E bunu dile getirmeye gerek var mıydı ki?
E bunu dile getirmeye gerek var mıydı ki?
İnuarashi'nin yorumu peki? Burayı nasıl bulmuş olabilir diyordu. Yıllardır Zou'yu yöneten biri ve zamanında Zou'dan dışarı çıkmış biri, çoğu mink hiç ayrılmamış gibiydi adadan. Yani adaya dönüş yapılacak bir yol varsa İnuarashi bilir. Bu adamı şaşırttığına göre bir gariplik var bu işte.Yanlış hatırlamıyorsam bu Zo'nun nerede olduğunu bulma olayı vivre kart ile değil de tayfadaki bir Mink ile gerçekleşiyor. Luffy tayfası değil de Pekoms adaya gelirken her zaman Zou'nun nereye gittiğini biliyoruz demişti. İçgüdüsel birşey olabilir yani. Law tayfası da ZOu'ya giderken pandaman yol göstermişti sanırsam.
Hiç durur mu kız görür görmez atlıyor namussuzAcaba Zoro kaleye girdiklerinde mi kayboldu yoksa daha önce mi?
Sanji, Kiku'ya yazmaya başlamış hemen.
Tabi millet robin’e ne oldu merak ediyoruz diyorE bunu dile getirmeye gerek var mıydı ki?
Orochi biliyor olabilir. Inuarashi ve Nekomamushi'yi onun yanında görmüştür. Ayrıca Kozuki Hanesi yöneticileri Zunisha'yı kontrol edebiliyor. Bu bilgiler Zo'ya ulaşmak için yeterli olur. Dediğin gibi yaşam kartı olayı olsa Jack, minkleri hallettikten sonra onlara işkence yaparak Raizo'nun yerini öğrenmeye çalışmaz, kartı takip ederek bulurdu aradığını.
Zoro köyde kaldı kanka. Luffy Tama'yla vedalaşıyor. Sonra köpeğe binip gidiyorlar. Law, Kiku, Luffy köpeğin üstünde giderlerken Zoro yok. Zati tayfayla karşılaşır karşılaşmaz bir yerlere gitmesi uygun olmazdı bence. Köyde o köydeAcaba Zoro kaleye girdiklerinde mi kayboldu yoksa daha önce mi?
Sanji, Kiku'ya yazmaya başlamış hemen.
Ulan millet de garip. Ben bahsetme ihtiyacı duymadım bile. Oda "Robin buradan falan filan bilgileri elde ediyor." diyor güya.Tabi millet robin’e ne oldu merak ediyoruz diyor
Kartı orada düşürüp gitmiş de olabilir. Jack'in eminliği halen netlik kazanmıyor.Burada yazana göre Ray kartı Shakky'e verip gelmiş. Vivre kartın parçaları direkt şahsı değil de kartın kendisini gösteriyor anladığım kadarıyla. Raizo da kartını Zou'da düşürmüş olabilir. O nedenle tam yerini tespit edememiştir Jack belki ama orada olduğuna da emin olmuştur böylece.
O değil Kiku'Nun başı bağlıymış. :/Hiç durur mu kız görür görmez atlıyor namussuz
Zoro atlayalı olmuş biraz.
Yani kaleye varmadan sanırım.
Kiku için bir şeyler saklıyor dediği kısımda köpeğin üstünde değil mi? Ben mi yanlış gördüm?Zoro köyde kaldı kanka. Luffy Tama'yla vedalaşıyor. Sonra köpeğe binip gidiyorlar. Law, Kiku, Luffy köpeğin üstünde giderlerken Zoro yok. Zati tayfayla karşılaşır karşılaşmaz bir yerlere gitmesi uygun olmazdı bence. Köyde o köyde