Anladığım kadarıyla Oden'in karısı bu olayda ölmüyor. Momonosuke annesini de Kaido'nun öldürdüğünü söylemişti.Haklı olabilirsin zaten Oden flashback'i kesin göreceğiz bence orda tam öğreniriz.
Anladığım kadarıyla Oden'in karısı bu olayda ölmüyor. Momonosuke annesini de Kaido'nun öldürdüğünü söylemişti.Haklı olabilirsin zaten Oden flashback'i kesin göreceğiz bence orda tam öğreniriz.
İlk anlatılana göre Oden, Raftel hakkında bilgi vermeyi reddettiği için karısı ile birlikte idam ediliyor. Bu bölümde verilen bilgiye göre de Kozuki Hanesi uşakları ile birlikte Oden Kalesi'nde yakılarak öldürülüyor.Oden çorbası hikaye miymiş yani ? Ben de Kaidoyu tarz sahibi sanırdım.Bir Kidde var tarz.
Yanlış hatırlamıyorsam bu Zo'nun nerede olduğunu bulma olayı vivre kart ile değil de tayfadaki bir Mink ile gerçekleşiyor. Luffy tayfası değil de Pekoms adaya gelirken her zaman Zou'nun nereye gittiğini biliyoruz demişti. İçgüdüsel birşey olabilir yani. Law tayfası da ZOu'ya giderken pandaman yol göstermişti sanırsam.İşte burası benim kafama yatmıyor pek. Bu bağlantının iyi işlenmesi lazım, nereden biliniyor bu bağlantı? Raizo'nun Zou'da olduğundan çok emindi Jack. Zou'da hain olması da mantıklı gelmiyor, öyle olsa Yol Kitabesini de söylerdi, Jack de alır götürürdü kitabeyi. Vivre kart olayı olabilir belki.
Olabilir mihttp://www.onepiecelovers.net/wp-content/uploads/2017/09/2.jpeg
Bu herif Oden ise işler karışır. Kafasındaki şapka Ace'in Wano'dan Jr.Ozz'a getirdiği şapkanın aynısı. Wano yapımı yani.
O gün işte kurtuluyorlar bir şekilde ve geleceğe geliyorlar. O sırada Kaido belası başlarına sarıyor. Oden ve karısı ölüyor diye düşünüyorum.İlk anlatılana göre Oden, Raftel hakkında bilgi vermeyi reddettiği için karısı ile birlikte idam ediliyor. Bu bölümde verilen bilgiye göre de Kozuki Hanesi uşakları ile birlikte Oden Kalesi'nde yakılarak öldürülüyor.