Dressrosa'ya gitmiyorlar, Zou'yu hedefliyorlar ama sonra sürükleniyorlar.Peki neden Dressrosada aramayı seçti onu anlayamadım sadece. Turnuvayı duyup ''burda güçlü insanlar bulabilirim'' felan diye mi düşündü acaba?
Dressrosa'ya gitmiyorlar, Zou'yu hedefliyorlar ama sonra sürükleniyorlar.Peki neden Dressrosada aramayı seçti onu anlayamadım sadece. Turnuvayı duyup ''burda güçlü insanlar bulabilirim'' felan diye mi düşündü acaba?
O zaman neden Zou sorusu geliyor. Minklerden ülkeyi geri almalarını beklemedi heralde. Adamlar 1 komutana diş geçiremedi.Dressrosa'ya gitmiyorlar, Zou'yu hedefliyorlar ama sonra sürükleniyorlar.
kaidoyu yenmek için güçlü birilerini arıyorlar ama yenemeyeceklerŞimdi Kaido en az 20 yıldır Wanonun sahibi oluyor sanırsam.
Kinemonlar falan 20 yıl ileri gittiğine göre bu 9 samuraya güvenip bu zaman dilimini seçtiler demek oluyor.
Luffyi görüp o kişi olduğunu varsaymış da olabilir Bu kişilerin illa samuray olması zorunluluğunu kaldırır.
Veya 9 samuray arayışında Luffyi bulup güvendi ve 9 samuray gelirse ekstra olur gibi düşünceleri olabilir.
Peki neden Dressrosada aramayı seçti onu anlayamadım sadece. Turnuvayı duyup ''burda güçlü insanlar bulabilirim'' felan diye mi düşündü acaba?
Wano'dan kaçtıkları için sığınılabilecek bir yer olarak düşünmüşlerdir belki.O zaman neden Zou sorusu geliyor. Minklerden ülkeyi geri almalarını beklemedi heralde. Adamlar 1 komutana diş geçiremedi.
Ama onlar 20 yıl önceki kaidoyu tanıyorlar.kaidoyu yenmek için güçlü birilerini arıyorlar ama yenemeyecekler
Başka bir yonkouya kaçsalar ne olacaktı acaba?Wano'dan kaçtıkları için sığınılabilecek bir yer olarak düşünmüşlerdir belki.
Shanks'a gitselerdi iyiydi. Ace ve WB yaşıyor olsa onlar da olurdu. Neyse artık Luffy'e geldiler.Başka bir yonkouya kaçsalar ne olacaktı acaba?
Özet yok. Tersi var.@amaneden Tam özet geç noob yazıyordum ki yapmışsın zaten. Adamsın Zoro'nun bandanası