Umarım sahte mezar gibi basit bir olay çıkmaz.
Yav. Spoiler akşam gelmedi ki. Daha yeni akşam oluyor. Ben spoiler'ın kendisini söylüyorum... Aymazlık ediyorsun.Spoiler'ın akşam geleceğini biliyordum. Bilerek sana pasladım ki yerli Oda'ya yani sana olan inançlar pekişerek çoğalsın
Aynen sesi baya iyi.Law'ın karizması nadir bulunan bir şey. Sesi de ayrı bir dünya zaten.
Aynen bana da öyle geliyor çünkü Oda ısrarla hasar almadığını gözümüze sokmaya çalışıyor.Hawkins'e bir numara çekilecek, onun gücünü de bir şekilde büyüyü tersine çeviren biriyle kapıştıracaklar eğer bizimkilere katılırsa.
Anladım. Ben de doğrudan mezarlıklardan böyle bişey söylediyseler güçlendirmek için materyal düşündümZaten teorinin çıkış noktası o. Ben yazmayı unutmuşum. Roger mevzusundan dolayı böyle şeyler yazıyorlar.
Uzak Doğu'dayım ben; burda akşam çoktan olduYav. Spoiler akşam gelmedi ki. Daha yeni akşam oluyor. Ben spoiler'ın kendisini söylüyorum... Aymazlık ediyorsun.
Aklın yolu bir demek ki. Sadece sen tersten gitmiş oldun.Anladım. Ben de doğrudan mezarlıklardan böyle bişey söylediyseler güçlendirmek için materyal düşündüm
Wano'nun ''zamanda kaybolmuş kent'' olduğuna dair teori de gördüm. Yani Wano'nun kendisi zaman konusunda farklı işliyor olabilir.Valla iyice işkillenmeye başladım bu zaman karmaşasından. Bahsettiğim zaman odası ya da zaman tüneli gibi p-up şeysi gerçekten olabilir mi acaba burda ? Allah Allaaaaah. Bir yandan da değişik değişik şeyler aklıma geliyor ama dillendirmiyim şimdilik.
Heh dur geliyom özele; bekle.Wano'nun ''zamanda kaybolmuş kent'' olduğuna dair teori de gördüm. Yani Wano'nun kendisi zaman konusunda farklı işliyor olabilir.
Wano'ya giriş de farklıydı bak. Belki şu aşağıdaki önermeye göre bir şeyler çıkar belki sizeValla iyice işkillenmeye başladım bu zaman karmaşasından. Bahsettiğim zaman odası ya da zaman tüneli gibi p-up şeysi gerçekten olabilir mi acaba burda ? Allah Allaaaaah. Bir yandan da değişik değişik şeyler aklıma geliyor ama dillendirmiyim şimdilik.
Wano'nun ''zamanda kaybolmuş kent'' olduğuna dair teori de gördüm. Yani Wano'nun kendisi zaman konusunda farklı işliyor olabilir.
Aynen yumulacaz şimdi o kısmaWano'ya giriş de farklıydı bak. Belki şu aşağıdaki önermeye göre bir şeyler çıkar belki size