K.K = Kılıçların Kralı diyorlar, ne diyorsun? Mihawk ondan beni bile geçmekten zor diyor. Zoro K.K olacak.Uzak Doğu'dayım ben; burda akşam çoktan oldu
Tamam tamam sensin; kralsın
K.K = Kılıçların Kralı diyorlar, ne diyorsun? Mihawk ondan beni bile geçmekten zor diyor. Zoro K.K olacak.Uzak Doğu'dayım ben; burda akşam çoktan oldu
Tamam tamam sensin; kralsın
One Piece'den daha büyük bir sır açığa çıkmış oldu Kyaaaaa Zoro samaaaaaaK.K = Kılıçların Kralı diyorlar, ne diyorsun? Mihawk ondan beni bile geçmekten zor diyor. Zoro K.K olacak.
Ace'nin olduğu her bölüm kraldırLaw sanırım ciddiye almadı, Hawkins onun dengi değil. Bölüm fena değil gibi. Lufy amerikan rodeosu mu yapıyor, oralar eğlenceli olabilir.
Ace tek kelimeyle kraldır.
Ulan ne adamsın.One Piece'den daha büyük bir sır açığa çıkmış oldu Kyaaaaa Zoro samaaaaaa
Abi çok büyük olaylar olacak bu arc. Hissediyorum.Ulan ne adamsın.
Zoro'nun ciddiye aldığı adamı Law ciddiye almıyor.Law sanırım ciddiye almadı, Hawkins onun dengi değil. Bölüm fena değil gibi. Lufy amerikan rodeosu mu yapıyor, oralar eğlenceli olabilir.
ace balondur üzgünümLaw sanırım ciddiye almadı, Hawkins onun dengi değil. Bölüm fena değil gibi. Lufy amerikan rodeosu mu yapıyor, oralar eğlenceli olabilir.
Zoro da ciddiye almıyor, Zoro'nun mizacını hala öğrenemedin mi? Düşmanı ne zaman küçümsedi. Lufy karşıda yonkou olsa gevşek takılır. Carrot nerde ya, özledim. Lufy sahnesi komik olur ama.Zoro'nun ciddiye aldığı adamı Law ciddiye almıyor.
Ace kıvılcımı yakmış şimdi Lufy kahraman olacak.Ace'nin olduğu her bölüm kraldır
Seri seviye atlayacak ama kimsenin haberi yok. :/Abi çok büyük olaylar olacak bu arc. Hissediyorum.