Her şeyi iç fesatlığına vermek... Sahne gayet açık. :/ Kadının verdiği tepki olmasa sıkıntı yok da kasıtlı çizilmiş olduğu çok açık.Arkadaş insanın içi fesat olmayacakmış.:S
Kadın yanlış yorumlamış olamaz mı ? Ne etmiş Oda? Atın erkeği , dişisi olmaz işte.Her şeyi iç fesatlığına vermek... Sahne gayet açık. :/ Kadının verdiği tepki olmasa sıkıntı yok da kasıtlı çizilmiş olduğu çok açık.
Burada Luffy sapıklık yapmıyor, orası açık. Benim lafım doğrudan Oda'ya.
İroni yapıyorsun değil mi? İnanacaktım la az kalsınLuffy'nin hâllere bak. :/ Oda'dan bir bok olmaz.
İroni yok. Hiç sevmiyorum şu hareketleri. Kasıtlı bir şekilde çizmiş işte. Spoiler'ı gören kişiler hentai çizmeye koştu bile.İroni yapıyorsun değil mi? İnanacaktım la az kalsın
Bakmamıştım la oralarına üzdü gerçekten Ben hikaye yavaşlığın şey ettim sanmıştım daİroni yok. Hiç sevmiyorum şu hareketleri. Kasıtlı bir şekilde çizmiş işte. Spoiler'ı gören kişiler hentai çizmeye koştu bile.
Hee, hikâye iyi.Bakmamıştım la oralarına üzdü gerçekten Ben hikaye yavaşlığın şey ettim sanmıştım da
Şapka kendiliğinden çıktıÇivi>Sılaş.
Kaido bize bahmiy olayları fazla uzadı la :/ Ama bugünlük bendensinHee, hikâye iyi.