Süper olurdu yalnızJack Zoro olsun Law olsun herkese endişe veriyor. Galiba Jack'i hepsinin gözü önünde Luffy pataklayacak.
Süper olurdu yalnızJack Zoro olsun Law olsun herkese endişe veriyor. Galiba Jack'i hepsinin gözü önünde Luffy pataklayacak.
Belli mi olur hacı. Bi bakmışsın Raizo meyve yeteneği ile Oden'i çiziyor, Oden canlanıyor, kitabenin yerini söylüyor ve ardından ölüyor Al sana bi 5 milyarlık meyve dahaMeyve yeteneği olsa Law'a 5 milyar verenler buna WG'de hisse verir herhalde.
Ben kaçırdım orayı Zoro'ya ne zaman endişe vermiş?Jack Zoro olsun Law olsun herkese endişe veriyor. Galiba Jack'i hepsinin gözü önünde Luffy pataklayacak.
Kanjuro olmasın o .dBelli mi olur hacı. Bi bakmışsın Raizo meyve yeteneği ile Oden'i çiziyor, Oden canlanıyor, kitabenin yerini söylüyor ve ardından ölüyor Al sana bi 5 milyarlık meyve daha
Yeni Dünya harbiden cehennemmiş. Ama meyve yeteneği ile çizen Kanjuro değil miydi? Sen çok sıkılmışsın Rosa'da.Belli mi olur hacı. Bi bakmışsın Raizo meyve yeteneği ile Oden'i çiziyor, Oden canlanıyor, kitabenin yerini söylüyor ve ardından ölüyor Al sana bi 5 milyarlık meyve daha
Bizim Luffy de bir rahatlık var zaten. Jack Jack deniliyor o hiç takar gibi durmuyor. Bir de her zaman ki rahatlığından farklı bir kendinden emin kıl var gibi duruyor.Luffy'i endişelendirmiyor ama
Luffy şuradan sonra patlatıyordu değil mi O sahne güzeldi bayağıMomonosuke: But I am still young...!! So these things I cannot do!! / That is why I must ask you to fight by my side!!! // Luffy!!!
Nasıl la? Wano da Ryuuma hala yaşıyor mu diyorsun Miras kılıç ve mezar hırsızlığı olayı biraz sıkıntıya düşürüyor sanki onuSize bilmem kaç bölüm öncesinden spoiler veriyorum. Zoro ve Ryuuma karşılaşacak.
Kanjuro olmasın o .d
Siz deyince baktım da harbiden öyleymiş La bi de sevindiydim güzel düşündüm, diye Zaten bi ara Kinemon ile Momo'yu karıştırıyordum, şimdi de bunlar çıktı başımaYeni Dünya harbiden cehennemmiş. Ama meyve yeteneği ile çizen Kanjuro değil miydi? Sen çok sıkılmışsın Rosa'da.
Uzattıkça uzatıyor, bu arc daha iki yıl uzar diye ciddi bakmıyoruz karaktere. Zaten ezberleyecez.Siz deyince baktım da harbiden öyleymiş La bi de sevindiydim güzel düşündüm, diye Zaten bi ara Kinemon ile Momo'yu karıştırıyordum, şimdi de bunlar çıktı başıma