Aynen Kaido ve Big Mom'ın peşlerine düşeceğini öngördüğündeki gibi heyecanlıdır.@Alpamis Zoro'da öyle bir şey hatırlamıyorum. Zoro en fazla heyecanlanır.
Aynen Kaido ve Big Mom'ın peşlerine düşeceğini öngördüğündeki gibi heyecanlıdır.@Alpamis Zoro'da öyle bir şey hatırlamıyorum. Zoro en fazla heyecanlanır.
Heyecan yapmasalar Sabondy vol 2 oluyor. Ciddiyet iyidir Alpa.Aynen Kaido ve Big Mom'ın peşlerine düşeceğini öngördüğündeki gibi heyecanlıdır.
Off efsane olurdu öyle bir şey olsa. Şu zaman teorisi doğru çıksa olabilir ama Oda böyle karmaşık bir hikaye örgüsüne kalkışmaz. Çok zor olması. Bir de öyle bir şey olur ve savaşırlarsa olayı nasıl mantıklı işleyecek? Ryuuma bence zirve halindeyken baya baya güçlüydü. En az Mihawk kadar olmalı diye tahmin ediyorum. En az Mihawk kadar varsa Zoro yenemezdi. Oda da böyle bir dövüşe sokmaz Zoro'yu.Size bilmem kaç bölüm öncesinden spoiler veriyorum. Zoro ve Ryuuma karşılaşacak.
Olaylar olaylarrrrrr diyorumNasıl la? Wano da Ryuuma hala yaşıyor mu diyorsun Miras kılıç ve mezar hırsızlığı olayı biraz sıkıntıya düşürüyor sanki onu
Konuşuruz Az istirahat edeyim.Off efsane olurdu öyle bir şey olsa. Şu zaman teorisi doğru çıksa olabilir ama Oda böyle karmaşık bir hikaye örgüsüne kalkışmaz. Çok zor olması. Bir de öyle bir şey olur ve savaşırlarsa olayı nasıl mantıklı işleyecek? Ryuuma bence zirve halindeyken baya baya güçlüydü. En az Mihawk kadar olmalı diye tahmin ediyorum. En az Mihawk kadar varsa Zoro yenemezdi. Oda da böyle bir dövüşe sokmaz Zoro'yu.
Hiçbir çıkarım, mantıklı bir önerme yapmasın mı? O zaman eğitim falan da yapmasalardı. Taktik maktik yok, bam bam girselerdi. Hatta şimdi de hiç ittifak falan yapmasınlar, direk dalsınlar Kaido'ya. Zoro, kendisi için korkmaz ama tayfa için endişelenir. Ya da en son Kinemon'a verdiği sözden dolayı da endişelenmişti mesela.Aynen Kaido ve Big Mom'ın peşlerine düşeceğini öngördüğündeki gibi heyecanlıdır.
Ah yollasa uyuşuk reisi de Kaido bir de onun mezarını dikse…Akainu seni gandırmışlaaaar goş yolla kizaru’yu şöyle güzel bir temizlik yapsın.
Hayırdır kim kimin mezarını dikiyor leen