Eyv.Kitabeyi Wanolulardan dahi bi Oden biliyordur. Belki bir de Wb. Onun dışında sanmıyorum herhangi birinin bildiğini.
O bölümleri unuttum. Jack'in Zou'ya gidiş sebebi Raizo'ydu galiba da neden özellikle onu arıyorlardı bilmiyorum.
Eyv.Kitabeyi Wanolulardan dahi bi Oden biliyordur. Belki bir de Wb. Onun dışında sanmıyorum herhangi birinin bildiğini.
Bölümü bir okuyalım da, toparlayabilirsem konusunu açarım belki. @MeiouKonu uzun iş
Daha söylenmedi nedeni. Raizo'nun da mezarı olduğuna göre mezar yeni tezgah olabilir. Ama geliş nedenleri kesinlikle Raizo'ydu.Eyv.
O bölümleri unuttum. Jack'in Zou'ya gidiş sebebi Raizo'ydu galiba da neden özellikle onu arıyorlardı bilmiyorum.
Heyecanla bekliyoruz diyelim.Bölümü bir okuyalım da, toparlayabilirsem konusunu açarım belki. @Meiou
Öyle zaten. Sırf Momo veledinin Roger'ı gördüm demesi bile yeter aslında. :/Wano'nun zaman kavramı farklı gençler. Karar verdik. Kesin bilgi.
Destekleyin beniiiiiiiiiiiğğğ!Öyle zaten. Sırf Momo veledinin Roger'ı gördüm demesi bile yeter aslında. :/
Meyve yeteneği ile alakalı bir durum olabilir gibi geliyor bana. Aynı Tama gibi. Bakıldığında çok sıradan ama kullanacağın yeri bilirsen kilit rol üstlenen meyve gibi duruyor.Daha söylenmedi nedeni. Raizo'nun da mezarı olduğuna göre mezar yeni tezgah olabilir. Ama geliş nedenleri kesinlikle Raizo'ydu.
Destek senin itin olsun.Destekleyin beniiiiiiiiiiiğğğ!