Zaman paradoksunu animeye karistiracagini sanmıyorum ve istemiyorum The Flash ı izleyenler ne demek istediğimi zaten biliyorlar
Ben de onu soracaktım. Sonuçlandırın da konusunu açın size zahmet.Wano'nun zaman kavramı farklı gençler. Karar verdik. Kesin bilgi.
Bir de prenses ekle buna tam olur.Oden hayatta beyler sözü yayalım.Herkesin sahte mezarı varsa odenin mezarı da sahte.Oden diye kaido adamın birini öldürdü galiba.Bu kralların vs. önemli insanların herzaman saldırı ihtimaline karşı kendilerine benzer kişileri kullandıkları bilindik birşey.Burada da öyle birşey olabilir.Odenden roger tayfası ile ilgili bi kaç bilgi alırız rayleigh de olduğu gibi.Luffyde rogerı görme olayları hep E.Oda nın çizmeyi sevdiği şeylerden , yapmazsa olmaz.
Ben öyle bir şey anımsayamadım. Bir iki baktım da bulamadım.Momo ağlarken bu güçsüz bedende bir şey yapamam gibi bir laf mı ediyor muydu? Kitabenin önünde ittifak kurulmadan önce? @amaneden
Şeyi diyor Lütfü'den yardım istemeden önceyi. Gerçi ben de emin değilim...Ben öyle bir şey anımsayamadım. Bir iki baktım da bulamadım.
Kitabeyi Wanolulardan dahi bi Oden biliyordur. Belki bir de Wb. Onun dışında sanmıyorum herhangi birinin bildiğini.Jack, Zou'da Razio'yu mu arıyordu yoksa kitabeyi mi? Sanki Raizo ile alakalı bir meseleydi galiba...
Haa. @OrcunyusŞeyi diyor Lütfü'den yardım istemeden önceyi. Gerçi ben de emin değilim...