Kadın elinde bıçakla çocuğunu mu yoksa kendini mi öldürecekti acaba?
Allah'ım duyyyy sesimizi RabbimmmmOlcak hacı abi olacak zoro vs jack olacak hissediyorum
Kurban kesecen mi Jack'i alırsa ? Yaparsın sen bunu dediğine göre.Allah'ım duyyyy sesimizi Rabbimmmm
Öncelikle Shankstan etkileniyor. Öte yandan küçüklüklerinde başlıca değişen taraf da Ace. Luffy adam ediyor resmen herifi, bi değer katıyor. Ace nezaket öğreniyor, sorumluluk bilinci oluşuyor, hayatında değer verdiği birisi oluyor. Başta Luffy’ye türlü işkenceler ederken ondan etkilenip kardeşi kabul ediyor, onu kendi hayatının bile önüne koyuyor. Çocuklukta diğerinden etkilenen bi taraf varsa o da Acetir.Küçüklük sahneleri ortada. Ace'yi rol model alıyor. Sonra Shanks'dan da bir şeyler alıyor. Karakterini şekillendiren iki isim başta Ace ve Shanks.
Ya olay çok komik bir boyut kazanmaya başladı Gerçekten büyük sinyaller var. Olması lazım bu işin. Eğer olursa birşeyler düşünecemKurban kesecen mi Jack'i alırsa ? Yaparsın sen bunu dediğine göre.
Ahahaha tamam kabul ediyorum kurban biraz fazla kaçtı ama Jack'i alırsa tavuk kesip pilav günü yaparak konu komşuya dağıtırsın artık.Ya olay çok komik bir boyut kazanmaya başladı Gerçekten büyük sinyaller var. Olması lazım bu işin. Eğer olursa birşeyler düşünecem
Luffy'e kardeşi gibi duygu beslemesi ile benim dediğimin ne alakası var? Ben Luffy'nin adamı rol model almasından bahsediyorum. Çocukların babasına benzemesi gibi bir durum. Girdiği durumlarda Shanks ve Ace'den izler taşımasının sebebi bu.Öncelikle Shankstan etkileniyor. Öte yandan küçüklüklerinde başlıca değişen taraf da Ace. Luffy adam ediyor resmen herifi, bi değer katıyor. Ace nezaket öğreniyor, sorumluluk bilinci oluşuyor, hayatında değer verdiği birisi oluyor. Başta Luffy’ye türlü işkenceler ederken ondan etkilenip kardeşi kabul ediyor, onu kendi hayatının bile önüne koyuyor. Çocuklukta diğerinden etkilenen bi taraf varsa o da Acetir.
Dağıtmasam da kendim yerim kanka, sözAhahaha tamam kabul ediyorum kurban biraz fazla kaçtı ama Jack'i alırsa tavuk kesip pilav günü yaparak konu komşuya dağıtırsın artık.
Fikir güzel ama Dressrosa'da meyve yollatmıştı. Bir daha aynı yolu dener mi bilemedim.@amaneden 'e sormak lazım ama brncr tutar bu
Mangaka da birşeylerin aynısını yapmama konusunda pek bir katıdır zatenFikir güzel ama Dressrosa'da meyve yollatmıştı. Bir daha aynı yolu dener mi bilemedim.