Bölüm güzel cidden.
Daha önce Zoro ve Law karşılaşmış. Zoronun "adamı indirdi" tepkisi plan sebebiyle vermiş olduğu bir tepki imiş.
Law vs. Hawkins tabi ki kısaydı
Ama güzeldi. Law yerde taş olmasa ne firlatacaktı acaba diye düşünmeden edemedim. Meyveyi her gördüğümde ne kadar işe yaramaz demekten kendimi alamıyorum.
Law, planı ortaya çıktığı için çok endişeleniyor. Bu kadar endişelenmesi garibime gitti biraz. Bu işin ucunda Law'ın;
- Temkinli olması mı,
- Jack'ten korkması mı,
- Olayların Kaido tarafından duyulması mı
- Yoksa hepsi birden mi yatıyor ?
Hawkins'in kılıcı Dimante'ninkine benziyor ama sanki biraz daha kullanışlı hali.
Jack'e haber gitti artık. Güzel bir gelişme oldu bu. Bundan sonra tansiyon yükselir ama bizimkiler mekan değiştirecekler. Bakalım Jack'in bizimkileri bulması ne kadar zaman alacak ? Yoksa bizimkiler yine bir şekilde Jack'in yani belanın ortasına mı düşecekler ?
Law ve Zoro diyalogları çok iyi oluyor abi yaa
Law: Aşağılık herifffff!
Belaya bulaşmayacağına dair bana
binlerce kez söz vermiştin
Çok hoş ya.
Bana ilginç gelen bir noktaya değinecem. Law-Zoro diyaloğunun devamında...
.... Ama önce ülkenin en çok aranan adamalarından biri oldun sonra da Jack'i başımıza bela ettin! (Aferin aslanımaaaa! )
Aslında Holdem'in evini yıkan daha sonra da pataklayan kişi Luffy. Ama Law, Jack'i başımıza bela ettin diyerek Zoro'yu hedef alıyor ve onu suçluyor. Bu cepte.. Şuraya bakalım:
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/91/918/page/13
Zoro'nun " güzeeeeeel.. Tüm erzağı Okobore'ye bırakalım" derkenki yüz ifadesine bakar mısınız ? Şeytan ya bildiğin
Bu cümlenin öncesinde Law'ın söyledikleri sanki bir kulağından girip ötekinden çıkmış gibi.. Jack'i başımıza bela ettin dedikten sonra sanki Jack'i daha da kızdırmak istermişçesine erzağı bırakalım deyişi Zoro vs. Jack'in sinyallerini daha da kuvvetlendirdi mi acaba ?
Devam edelim. Bu sayfa:
http://tortuga-ceviri.com/okuma/read/one-piece/tr/91/918/page/15
Orta panelde Luffy ete doğru yumulmaya giderken Zoro ve Law'ın sessizce verdiği tepki.... Harika. Aynı sayfada Jack aldığı bilginin doğruluğunu teyit etmek istemiş olacak ki Hawkins'i arıyor
Hawkins Yusuf Yusuf... Verdiği tepki endişe uyandırıyor.
Bu yangın olayı fazla uzadı gibi. İşin ucu nereye varacak merak ediyorum. Oda, ne yapmak istemektesin ?
Zoro'nun Luffy'ye hitaben "çok umursamazsın" dedikten sonra Law'ın "bunu sen mi söylüyorsun" demesi ve yüzünün şekli çok iyiydi. Bu ikilinin (Zoro-Law) bölüm boyunca girdiği diyaloglardan çok hoş bir tat aldım. Ve gerçekten çok yakışan bir ikili. Keşke Sanji yerine Law olsaydı diye düşünmedim değil.
Son olarak.. Luffy ve Law'ın bu kadar benzemesi ve benzetilmesi... @Millennium Wizard'ın dediği gibi çok ilginç bir bağlantı. Oda, ne yapmak istemektesin ?