duygu yüklü bölümdü bu kısımda ağlattı
O avukatlık yapıyor. Yoksa kendi düşünceleri değil.Şu bölüm yorumların da gelip birilerinin fanlarına(şu fanlar şöyle bu fanlar böyle diye) ha bire çakıp çakıp gidenler yok mu, çok rahatsız ediyorsa adamların yorumları engelle gitsin bu kadar mı zor bak ben seni engelledim şimdiden.
Korkak demedim ki zatenSize kalmış gerçekten ama iki tarafıda sevenler var
adam çünkü luffy ve zoroya oranla zeki,bir plan var ve geniş kapsamlı düşünüyordur,jacke haber gitti ordan kaidoya diye düşünür,farkındaysan Hawkins de tayfayı tanıyor diye çekindi,korkaklığa getirmeye gerek yok bence
Geçmeyecek. Sen demiyor muydun mantık aramayı bıraktım diye? Baratie de zarar görmeyecek. Jinbe de ölmeyecek. Pedro öldüyse şükredelim. Biz bunları öne sürüp "Mom düşecek düşmezse..." diye makul bir mantık kuruyorduk.Law plancı biri ve karakteri böyle, Jack falan hikaye gerekirse tek saldırır ama dikkati çekmek istemiyor. Kaido ve diğer yıkımcılar buraya baskın verirse ne olacak? Dur ben Mom'ı indirip geleyim diye buradan da kaçacaklar. Ace'ye sallayan Lufy fanları boş yapmasın, Mom'a meydan okuyup ben kaçmadım. Mom ordusunu yollayıp Baa'nın içinden geçmiş olabilir.
Zoro ve Law iyi ikili oldu, yeni canavar üçlü bunlar oldu. Law varken kimse Sanji'yi aramıyor. Hawkins'in belli bir planı var gibi duruyor. Bege gibi ihanetçi çıkacaktır. Lufy ve at kadın sahnesi komikti. Bölüm güzeldi.
Ace nasıl bir kralsın sen ya.