Sabahtan akşama kadar iğneleyebilirsin ben zaten uzatmak istemediğimi de ilk bir iki yorumdan sonra attım, Zoro ve Ace olayında sabah akşam iğne geliyor, kimseye bir şey demiyoruz fazla uzatmadıktan sonra sorun yok benceAce laf atmak gerçekten yersiz,üstte @Tilqi_Gin de yazmış tamamına katılıyorum,neyin ne olduğu belli olmadan gömmek yersiz ama ben bütün bölüm yorumlarına baktım,atışmanın çıktığı yer ismini unuttum şuan bakmam lazım,luffy ace çakması görüyormusun dedi redterroru etiketledi,oda aynen çakması dedi sonra koyu luffy fanı alpamis geldi,o ona laf o ona laf derken bölüm yorumları gene rezil oldu,ace luffy sidik yarışına döndü,olan bu,hep bir taraf iğneliyor,tartışma devam ediyor
SanmıyorumTotland arcı buna bin basacak gelen gideni aratıyor anasını satayım.
Law’ın o huyunu ben de sevmiyorum adam her şeyden endişelenip duruyor.Kart çekince can kaybetmiyor la, çektiği kartlardan biri can kaybetmesini sağlıyor xD
bak mesela ben sana bir foto atayım hangisinin rahat olduğunu gör hem ortada holdem'in dövüldüğü haberi bile geçmiyor bu sırada.
Tabi Law burada korkaklık yaptığından terliyor olabilir ama oldukça boş çizildiği gerçeği ortada. Holdem'in dövüldüğü bilgisi geçmeden daha Hawkins yeni konuşmaya başlarken bile soluğu başka yerden alıyor poşet
+1 imi aldınPff lanet olsun böyle bölüm yorumlarına. Luffy ve Zoro bitti Ace başladı Allah belanı versin Oda efendi bok vardı Ace'i çizdin. Leş gibi üre koktu bura yine ya.
Valla çok güzel olur gral
Niye laGüldürdün yine
Totland'ın başı ile kıyas etsen zaten Totland şu anda bin basar. Totland'ın ikinci yarısı kötü. Wano'da ise belirli bir yerden sonra çok daha iyi olacağına dair bir beklentim var benim, o yüzden konuşmak için erken ama Wano Totland arcını ezecek bence.Totland arcı buna bin basacak gelen gideni aratıyor anasını satayım.
Size kalmış gerçekten ama iki tarafıda sevenler varSabahtan akşama kadar iğneleyebilirsin ben zaten uzatmak istemediğimi de ilk bir iki yorumdan sonra attım, Zoro ve Ace olayında sabah akşam iğne geliyor, kimseye bir şey demiyoruz fazla uzatmadıktan sonra sorun yok bence
adam çünkü luffy ve zoroya oranla zeki,bir plan var ve geniş kapsamlı düşünüyordur,jacke haber gitti ordan kaidoya diye düşünür,farkındaysan Hawkins de tayfayı tanıyor diye çekindi,korkaklığa getirmeye gerek yok benceLaw’ın o huyunu ben de sevmiyorum adam her şeyden endişelenip duruyor.