Ölünün arkasından konuşmayın artık.
Adam öldüğünde dolar 1.80di
Adam öldüğünde dolar 1.80di
Dibindeki adama kart çeksin de bir can daha kaybetsin değil miRahat edecek tabi Hawkins kart bile çekmedi bu poşet için
Güldürdün yineJack kan akıtmadan bırakmaz.
Bakalım en çok kimin kanı akacak.
Kart çekince can kaybetmiyor la, çektiği kartlardan biri can kaybetmesini sağlıyor xDDibindeki adama kart çeksin de bir can daha kaybetsin değil mi
Hawkins’in gözlerine bakarsak law’ın her şeyi çok hızlı halletmeye çalıştığı anlaşılıyor.
Neyse hacım bu tartışma bitmez gibime geliyor
O değil de ace’i yine topa tuttular ben de pek sevmem ama ölmüş gitmiş adama laf atmaktan bıkmadılar
+1Adminlerden ricam şu başlıgı türkce yapar mısınız burasi ıng bir site değil İngilizce bilmeyen insanlar var.
Ace laf atmak gerçekten yersiz,üstte @Tilqi_Gin de yazmış tamamına katılıyorum,neyin ne olduğu belli olmadan gömmek yersiz ama ben bütün bölüm yorumlarına baktım,atışmanın çıktığı yer ismini unuttum şuan bakmam lazım,luffy ace çakması görüyormusun dedi redterroru etiketledi,oda aynen çakması dedi sonra koyu luffy fanı alpamis geldi,o ona laf o ona laf derken bölüm yorumları gene rezil oldu,ace luffy sidik yarışına döndü,olan bu,hep bir taraf iğneliyor,tartışma devam ediyorDibindeki adama kart çeksin de bir can daha kaybetsin değil mi
Hawkins’in gözlerine bakarsak law’ın her şeyi çok hızlı halletmeye çalıştığı anlaşılıyor.
Neyse hacım bu tartışma bitmez gibime geliyor
O değil de ace’i yine topa tuttular ben de pek sevmem ama ölmüş gitmiş adama laf atmaktan bıkmadılar