Room büyükse öyle açıldığı anlaşılan bişi değil ki. Hamle yapana kadar anlamazsın.Tecavüz mağduru yahut ismini vermek istemeyen izleyici gibi duruyor. Hawkinsin tanimaması için room açmaması lazim. Vergo gibi koka basıp mı girecek anlamadım.
Room büyükse öyle açıldığı anlaşılan bişi değil ki. Hamle yapana kadar anlamazsın.Tecavüz mağduru yahut ismini vermek istemeyen izleyici gibi duruyor. Hawkinsin tanimaması için room açmaması lazim. Vergo gibi koka basıp mı girecek anlamadım.
Sadece yanındakilerle sınırlı değil ki. Kizaru vurduğunda uzakta kendi halinde takılan adamlar da ölüyordu.Hawkinsin meyve çok abartiliyor ya.Meyveyi bilen biri yanindaki çöpleri temizlese ilk dimdizlak kalcak Hawkins
Dikkati başka yerde değilse anlar. Trebol öfkesinden anlamamıstı Dof uyarmıstı Law büyük bir room açtı dikkat et diye.Room büyükse öyle açıldığı anlaşılan bişi değil ki. Hamle yapana kadar anlamazsın.
Neyin kafasını yaşıyor ben de anlamadım. Hayatı room adamın room'suz mu dövüşecek Hawkins'le ? Enteresan. Hayır Hawkins room'a rağmen anlamazsa o da ayrı bir saçmalık olacak. Öteki türlü de Law mal olacak. Merakla bekliyorum gelişmeleri.Tecavüz mağduru yahut ismini vermek istemeyen izleyici gibi duruyor. Hawkinsin tanimaması için room açmaması lazim. Vergo gibi koka basıp mı girecek anlamadım.
Belki çoktan açmıştır?Neyin kafasını yaşıyor ben de anlamadım. Hayatı room adamın room'suz mu dövüşecek Hawkins'le ? Enteresan. Hayır Hawkins room'a rağmen anlamazsa o da ayrı bir saçmalık olacak. Öteki türlü de Law mal olacak. Merakla bekliyorum gelişmeleri.
Bence de bilmiyordur ama önemli bir konu da değil, Zoro emir almış asıl ona bakmak lazımHawkins Room muhabbetini nereden biliyor ki? :/
O saçmalık bir kere işler Bizim rakun köpek bile room açıldığını anlıyorBelki çoktan açmıştır?