Adam zarar vermiyor ki neyi yansıtacak :/Farkında olmasa da hasarı kuklaya yansıtabiliyordur bence.
Adam zarar vermiyor ki neyi yansıtacak :/Farkında olmasa da hasarı kuklaya yansıtabiliyordur bence.
Geçen buna dayanarak Kizaru arc bossu olacak demiştim. Millet yanlış hatırlıyorsun Kizaru Wanoya gelmeyecek falan demişti. Öyle bir bölüm vardı dimi bunamadım umarımDaha 1 amiral gelecek. O Kizaru dayağı yiyecek kaçarı yok.
Bir şeyler uydurur ona Oda. Direk iptal olacağına hiç inanmıyorum.Adam zarar vermiyor ki neyi yansıtacak :/
Pekoms’u tarayıp denize atan hatta tayfanın yarısını kaçırmaya çalışan (Allahtan sanji engel oldu) adamla ittifak yaptıO değilde bu X-Drake Tama'nın köyünün üstünden geçmişti şimdi Luffy dönüp bu kertenkeleyle ittifak kurarsa olmaz.
Ha şey.sVe bir sanji
Akainu salmamıştı Kizaru’yu ama o işin hikaye kısmı, işler karışınca kendisi bile atlayıp gelebilir zaten öyle bir kapak da vardı. Birisi demişti Kizaru ve Akainu beraber Wano’ya gelecek diye bende oradan arakladım.Geçen buna dayanarak Kizaru arc bossu olacak demiştim. Millet yanlış hatırlıyorsun Kizaru Wanoya gelmeyecek falan demişti. Öyle bir bölüm vardı dimi bunamadım umarım
Akainu gelecekse sıkıntı büyük. Adam kill almadan gitmiyorAkainu salmamıştı Kizaru’yu ama o işin hikaye kısmı, işler karışınca kendisi bile atlayıp gelebilir zaten öyle bir kapak da vardı. Birisi demişti Kizaru ve Akainu beraber Wano’ya gelecek diye bende oradan arakladım.
Bitiremez. Hawkins teke gitmez.Law'ın şuan inanılmaz bir süpriz avantajı var. Hawkins o kim bilmiyor. 20 metreden tek hamleyle 2 ye bölüp bitirebilir direkt olayı.
Teoride zaten pratikte tabi ki olmaz.Bitiremez. Hawkins teke gitmez.