Kestirme bulur diyosun yani... O zamanda torpilli derler, demişti dersin .dİşin ucunda yol varsa sıkıntı. Rahat ol sen; korkma. Zoro hiç gidemez o yolu
Kestirme bulur diyosun yani... O zamanda torpilli derler, demişti dersin .dİşin ucunda yol varsa sıkıntı. Rahat ol sen; korkma. Zoro hiç gidemez o yolu
Sanji çöpüne iş çıksın diye ekledim ben sonuçta birinin bacağı yok diğerinin kolu o açığı kapatır.Hacım İnu ve Neko sulong formlarıyla Jackı alırlar Sanjiye gerek yok bence.
Yok canım torpil başkasına zımmetliKestirme bulur diyosun yani... O zamanda torpilli derler, demişti dersin .d
Zoroda işte Çakırın yanındaki Polat gibi aynı bokun laciverti .dYok canım torpil başkasına zımmetli
Zoro yerinde sayar öyle. En fazla 2 ileri 1 geri falan takılır
he anladımSanji çöpüne iş çıksın diye ekledim ben sonuçta birinin bacağı yok diğerinin kolu o açığı kapatır.
Daha 1 amiral gelecek. O Kizaru dayağı yiyecek kaçarı yok.Adaya bak ya. 7 tane supernova(Luffy ile 8), 3 yıkımcı, 2(yakında 3) imparator var.
Topu gelse ne yazar ula! Luffy reyiz adamı bozar ula!Daha 1 amiral gelecek. O Kizaru dayağı yiyecek kaçarı yok.
Farkında olmasa da hasarı kuklaya yansıtabiliyordur bence.Law'ın şuan inanılmaz bir süpriz avantajı var. Hawkins o kim bilmiyor. 20 metreden tek hamleyle 2 ye bölüp bitirebilir direkt olayı.
Ve bir sanjiAdaya bak ya. 7 tane supernova(Luffy ile 8), 3 yıkımcı, 2(yakında 3) imparator var.