En kötü seri sonunda canı sıkılır öldür beni Zori der ne de olsa denklerYani.Luffy Zoronun sahibi istediğini yapar.
Yansıtır ya bu adam logia değil, büyücü. Büyü gücü de meyvesinden bağımsız. Yani hakiyle engellenebileceğini düşünmüyorum.Yok büyük roomu kimse anlamıyor. Sonrakini dof söylüyor yanlış hatırlıyorsun.
Bi mess atsa bitti zaten
Nolmuş orda bir şey anlamadım ya
İyi ki bi DnSye hoşuna gitmeyebilir mi ne dedim her mesajda hatırlatıyorlar “yıkılmadık, ayaktayız” der gibi.Luffy’nin Zoroya emir vermesi Zoro için sahibinin köpeğine mama vermesi gibi bir şey niye bu kadar uzattınız ki :S
İki dakika uğraşayım diyorsun çocuk gibi alınıp bunu silah olarak kullanıyorlar değil miİyi ki bi DnSye hoşuna gitmeyebilir mi ne dedim her mesajda hatırlatıyorlar “yıkılmadık, ayaktayız” der gibi.
Bende bu dediğini anlamadım.Ne hikmetse bildiğimiz kadarıyla Jack'te onlara çizik atamamış.Arada belli bir seviye farkı olsaydı Jack ilk 12 saatte birine atardı heralde değil mi ? Ayrıca aynı anda 2 kişinin dalması sıra sıra 2 kişinin dalmasından daha zor bir durumdur.Inu-neko nun jacki alabilceğni düşünenleri anlamiyorum.
5 gün boyunca dinlene dinlene savaşip jacke cizik dahi atamyan
adamlar beraber jacki indirme ihtimali bana göre yok üstelik biri kolunu digeri bacağni kaybetmişken.
Bu daha güzelmiş. Ama Zoro Jackin bacağı kadardır.
Oda da çizerken sıkıntı yaşıyor zaten. :/Bu daha güzelmiş. Ama Zoro Jackin bacağı kadardır.
Gats dediydi zaten senin boyunda güçlü adam pek yok diye. Hepsi yardullah gibi maşallah.Oda da çizerken sıkıntı yaşıyor zaten. :/