Sırnaşan taraf Zoro bi kere. Artık Lawun döşü çıplak diye mi, bilemem.Law zoroya yancı olur anca xD
Yangının çıkış nedenini ben de çok merak ettim. Acaba holdem’in gücü ile alakalı mı diye düşündüm.Shutenmaru kim?
Yangın niye çıktı?
Neden öyle düşündün?Yangının çıkış nedenini ben de çok merak ettim. Acaba holdem’in gücü ile alakalı mı diye düşündüm.
Çünkü tam yangının çıktığı anda holdem ortaya çıkıyor. Millet yangın var diye bağırdıktan sonra hemen diğer panelde holdem “ben geldim” diyor.Neden öyle düşündün?
Yıkılan bi evde mangal, ocak falan devrilmiş de olabilir.Çünkü tam yangının çıktığı anda holdem ortaya çıkıyor. Millet yangın var diye bağırdıktan sonra hemen diğer panelde holdem “ben geldim” diyor.
Yanlış alarm. Burayı farketmemişim.Yangının çıkış nedenini ben de çok merak ettim. Acaba holdem’in gücü ile alakalı mı diye düşündüm.
Birisi “Evler yanmaya başladı kaçın” diye bağırıyor. Yani evler yanmaya başlamış birden. Tabi her şey mümkün dediğin gibi de olabilir. Yemeğin altını açık unutmuştur sonra ocak devrilmiştir al sana yangınYıkılan bi evde mangal, ocak falan devrilmiş de olabilir.
Yangın holdem’in evinden mi çıkmış yine çok şüpheliYanlış alarm. Burayı farketmemişim.