Sen Zoro fanı olma yahu rezil ediyorsun dağ gibi adamıTitreme yok mu orada
Helal olsun ya
Sen Zoro fanı olma yahu rezil ediyorsun dağ gibi adamıTitreme yok mu orada
Helal olsun ya
Bizim tayfayı Luffy , Law kendisini , Hawkins kendisini , Holdem de bölgenin liderini temsil ediyor.İşte ben de bu sorunun cevabını arıyorum.
Orda 3 nova var bir de holdem var.
holdem yerine Zoro olmalıydı 4 nova olmuş olurdu böylelikle. Ya da hawkins yerine zoro olmalıydı bu da zoro,law,luffy vs holdem demek olurdu.
+1Sen Zoro fanı olma yahu rezil ediyorsun dağ gibi adamı
İmkansız o seviyede olması bana göre. Kuma Vista demek Bigmom tayfasında Perospero - Snack seviyesi sana göre anladığım kadarıyla. Yani 3 komutandan sonra o geliyor. Bence imkansız.Holdem'i o kadar küçümsemeyin adam muhtemelen güçlü çıkar ve 10 20 bölüm hatta belki arc sonununa kadar dayanabilir muhtemeln dengide Kuma, Vista veya Hancock gibiler falan olur
O değil de Luffyi aşırı karizma çizmiş la bu arcBizim tayfayı Luffy , Law kendisini , Hawkins kendisini , Holdem de bölgenin liderini temsil ediyor.
@Uchiha Itachi
@amaneden
Manası çok derin.
Kime elini atsa kurutuyor. Dof, Zoro, Ace...Sen Zoro fanı olma yahu rezil ediyorsun dağ gibi adamı
Reyizin doğal lider karizmasinin yanına bir de müthiş kasları eklenince ayrı bir seviye olmuş.O değil de Luffyi aşırı karizma çizmiş la bu arc
Kendinden emin tavrını da ekleyince zirve olmuş iyice.Reyizin doğal lider karizmasinin yanına bir de müthiş kasları eklenince ayrı bir seviye olmuş.
BM'nin tayfasında 2. kadem bakanlıklardı ve Jinbei'nin tek vuruşta kendinden geçirdiği Opera da, 700m ödüllü Perospero da bakandı. dolayısıyla headliner olmak çok fazla anlam ifade etmiyor ama ihtimal dahilinde. Tabi Sheepshead'den hallice de olabilirİmkansız o seviyede olması bana göre. Kuma Vista demek Bigmom tayfasında Perospero - Snack seviyesi sana göre anladığım kadarıyla. Yani 3 komutandan sonra o geliyor. Bence imkansız.