Uzun zamandır gömemiyorduk, özlemişiz.La bu Zoro size ne etti İki senedir görünse de gömsek diye mi beklediniz
Onda sevmediğim bi şey var ama tam çözemedim.Kiku da itici ama onun kadar değil.
Uzun zamandır gömemiyorduk, özlemişiz.La bu Zoro size ne etti İki senedir görünse de gömsek diye mi beklediniz
Onda sevmediğim bi şey var ama tam çözemedim.Kiku da itici ama onun kadar değil.
Ben neye şanslı dedim? Dediklerimi iyi anla öyle gel çünkü meyve ile ilgili durumlar şans değil örnek mi istiyorsun Luffy’nin g3 küçülme handikapını gidermesi demek ki G4’de gelişince benzer durum olacak bu şans değil Luffy’nin kendini geliştirmesi ile ilgili bir durum. Yani o açıdan bakmak saçma niye bakayım kiSen demiyor musun luffy sansliydi yazar vermiyor mu o sansi ? Meyve gucunde de ona sanssizlik ve handikapli sure sanssizligini veren yine yazar ? Bu acidan bakarsan konu kapanir
Valla Manga da olur olmaz şeyleri Zoro ile kıyaslayıp onun üzerinden öyle bir övdüler ki zorlandığı herhangi bir sahne de millet laf çakamadan edemiyor.La bu Zoro size ne etti İki senedir görünse de gömsek diye mi beklediniz
Tavırları insanı sinir ediyor. Zoro'ya hak verdim bu bölüm.Onda sevmediğim bi şey var ama tam çözemedim.
Titreme yok mu oradaLuffy gayet keyfinde ne titreme ne de zorlama var? Bazen saçmalamanın dibine vuruyorsun
Kaidoya da kafa atsaymış ya köpeği olacağına.Kizaruya kafa atan novayı hafife almayın la
Kafası yarıldıysa Kaidoda demekKaidoya da kafa atsaymış ya köpeği olacağına.
Kafası yarılmış değil de yusuflamış demek ki.Kafası yarıldıysa Kaidoda demek