Tamam tamam bir şey demedim yani sonuçta herkesin zevkine birden hitap edemezsin
Anlayışın için teşekkürler.Tamam tamam bir şey demedim yani sonuçta herkesin zevkine birden hitap edemezsin
Apoo'yu görmek bile istemiyorum ya. Keşke bir şekilde hızlıca aradan çıkarsa Oda onu.Nova olup da tehlikeli olmamak One Piece evreninin yasalarına aykırı. Apoo bile ciddi bir tehdittir yani bundan eminim.
Sen demiyor musun luffy sansliydi yazar vermiyor mu o sansi ? Meyve gucunde de ona sanssizlik ve handikapli sure sanssizligini veren yine yazar ? Bu acidan bakarsan konu kapanirNe o ufak çocukların asıl sen salaksın kötü söz sahibinindir muhabbeti gibi. Meyveler vesaire güçler ne zaman şans oldu? Totta Land arkı okuyan her normal insan şans faktörlerini görür ki bu Oda'nın sadece bu ark değil başka arklarda da yaptığı bir şey ama bu ark çok kullandı bunu. Bunu tartışacak değilim bölümle de alakası yok zaten.
Sen benim Dof dövüşünde vesaire nasıl düşündüğümü nereden biliyorsun ki böyle konuşuyorsun? Sayı ile mi veriyorlar sizi? Meyve güçleri bu serinin ana güç dinamiklerinden ne şansı. Meyveyi kullanma şekline göre en yararsız gözüken meyve bile çok güçlü olur. Ama yararlı bir meyve yeteneksiz kişide çöp olur.
Son olarak istediğim şeye şans veya değil derim özellikle yoruma açık bir durumsa o seni ilgilendirmez de mangada açık açık gösteriliyor bunun neyini tartışıyorsun anlamsız.
Not: Türkçe yazım ve noktalama işaretlerine dikkat edersen iyi olur.
Balsiz da oldu ama neyse siz yine luffy yi gomun ama korsanlar krali o olacak yendi mi yendi tamamŞeytan meyveleri şans sayılmaz öyle meyveler var ve illa birisi yiyor ayrıca bu içerik boşuna yayınlanıp 57 sayfa konuşulmadı Luffy illa bir çok yerde bal faktörü kulandı bu reddedilmez bir gerçek http://www.korsanfan.com/konu/luffynin-en-zorlama-zaferi.6689/
Kizaruya kafa atan novayı hafife almayın laApoo'yu görmek bile istemiyorum ya. Keşke bir şekilde hızlıca aradan çıkarsa Oda onu.