Daha senin bir kere bölüm beğendiğini görmedim he. Her hafta bölüm niye çıkmadı spoiler nerede diyorsun her ikisi çıkınca da anabacı sövmediğin kalıyorYa su herif iki kiytirik bolum verip niye hep ara veriyor ulan delircem ya
Daha senin bir kere bölüm beğendiğini görmedim he. Her hafta bölüm niye çıkmadı spoiler nerede diyorsun her ikisi çıkınca da anabacı sövmediğin kalıyorYa su herif iki kiytirik bolum verip niye hep ara veriyor ulan delircem ya
Bence eğlencesine sırf sumo savaşçısının boyutuna gelip savaşmak için yoksa öyle gerekli bir şey değildiLuffy neden bi anda şişti böyle. @Smoker
Nefes alıp kendini şişirmiş olabilir mi?Luffy neden bi anda şişti böyle. @Smoker
Usopp da iyi şişirmiş kendini.Bu arada tayfadaki en iyi vücut Zoro'dadır. Aksini iddia eden vatan hainidir.
Holdem en fazla Oven - Daifuku ayarıdır. Onları da Zoro zorlansa bile indirir bence. Bu seviyede ise Kaido hariç tayfada ondan güçlü 5-6 kişi var demektir. Bence o karizma yok onda sanki Amande - Mont Dor ayarı gibi duruyor. Bence ilk 10 dışında ve Hawkins seviyesi falan değil. Supernovalar tayfaya sonradan katıldığı için aynı rutbedeler.
Holdem'i o kadar küçümsemeyin adam muhtemelen güçlü çıkar ve 10 20 bölüm hatta belki arc sonununa kadar dayanabilir muhtemeln dengide Kuma, Vista veya Hancock gibiler falan olurHoldem = Bobbin
Sevindigim yerler var . Olmaz olur mu ? Ama adam daha güzel bolum vermeden ara veriyor 2 haftada hani az degilDaha senin bir kere bölüm beğendiğini görmedim he. Her hafta bölüm niye çıkmadı spoiler nerede diyorsun her ikisi çıkınca da anabacı sövmediğin kalıyor
Bu bölümün çizimleri çok güzeldi sadece hikaye olarak bakma seriye bence.Sevindigim yerler var . Olmaz olur mu ? Ama adam daha güzel bolum vermeden ara veriyor 2 haftada hani az degil