Benimki amatörün de amatörü oluyor ama bi bakayım.Bana şu elini ileri doğru attığını avatar yapsana hacı.
Benimki amatörün de amatörü oluyor ama bi bakayım.Bana şu elini ileri doğru attığını avatar yapsana hacı.
Zaman atlamasindan once en düşük ödüllü supernova Urouge'du 108 milyonla sanırım. Ama adam yonkou komutanı yenen ilk kişi oldu. Supernovalarin hic biri bos degil bence hepsinin hikayede önemli yeri var.O değil de hawkins baya baya kendini luffy seviyesinde görüyor. Luffy seviyesinde olduğunu sanmıyorum ama demekki hawkins görüldüğünden daha tehlikeli biri.
Valla ben bu kadar abartı konuşmam,kendi adıma eminim,ben darbe demiştim sen el bacak bağladı dedin çünkü cidden sende elle tutulur bir darbe bulamadın gibi,yani diyeceğim o ki,o vs zaman problemi olmasa luffy gene alırdı g4 süz de,luffynin işini bitirecek tehlike ve fiziksel güç göremedim ondaLuffy'nin kollarını arkadan bağlayıp, Bellamy'nin önüne atmasına ne diyorsun ? Luffy bu hareketi şuan Hawkins'e yapsa yonkouları yeneceğini söylersiniz herhalde
At at, zaten her şeyi gözardı edip Luffy ne kadar güçlü wohhuuu yapıyorsun son zamanlarda. Neymiş yonkou devirecekmişte biz hala bal diyormuşuz