Bana şu elini ileri doğru attığını avatar yapsana hacı.Bi Zoro değiller
Bana şu elini ileri doğru attığını avatar yapsana hacı.Bi Zoro değiller
Oda balikadamlar icin zenci tarihini ve onlara yapilan ırkçılığı kullandı. Bence bu arc feminizm üzerinden yürüyecek. Japonya'da kadın erkek eşitliği orta doğu'yu andırmıyor değil.Shogun kadın çıkabilir mi acaba? Holdem Zoro kadar güçlü çıkmaz bence, öylesine çizilmiş bir tipi var adamın. Zaten büyük ihtimalle Zoro arc sonu Shogun ile dövüşür, o da Snack veya Cracker gücünde filandır.
Zoro, sumocu kadına saldırırken durdurmaya çalışsa ve sumocu ile eşit miktarda bir birlerini itip o duruma gelseler daha sonra Zoro kılıcını çekip adamı kesse. Şuan Zoro'nun fiziksel güç olarak Sumocudan hiç bir farkının olmadığını iddia ediyor olurdun Geçen evi bıcakladığında söylediklerin aklıma geliyor Ama bizim öyle fantazilerimiz yok merak etme Luffy ve Sumocu eşit fiziksel güçtedir demiyecezBana şu elini ileri doğru attığını avatar yapsana hacı.
İkisi de supernova kendisini onun seviyesinde görmesi gayet doğal.O değil de hawkins baya baya kendini luffy seviyesinde görüyor. Luffy seviyesinde olduğunu sanmıyorum ama demekki hawkins görüldüğünden daha tehlikeli biri.
Vallaha istersen Sumocu'nun fiziksel gücü daha fazla de. Ben fiziksel güç konusunda fazla atıp kesen biri değilim. Ha bu arada sağol ne söyleyeceğimizi bizden bile iyi biliyon Ferit.Zoro, sumocu kadına saldırırken durdurmaya çalışsa ve sumocu ile eşit miktarda bir birlerini itip o duruma gelseler daha sonra Zoro kılıcını çekip adamı kesse. Şuan Zoro'nun fiziksel güç olarak Sumocudan hiç bir farkının olmadığını iddia ediyor olurdun Geçen evi bıcakladığında söylediklerin aklıma geliyor Ama bizim öyle fantazilerimiz yok merak etme Luffy ve Sumocu eşit fiziksel güçtedir demiyecez