Luffy fanlarının Luffy'den soğutmadığını,çok objektif bir şekilde Luffy'i savunduklarını düşünüyor musun ?Sitede Zoro'dan soğumamak cidden zor iş.
Luffy fanlarının Luffy'den soğutmadığını,çok objektif bir şekilde Luffy'i savunduklarını düşünüyor musun ?Sitede Zoro'dan soğumamak cidden zor iş.
Üçer kez yenilmedi ya, ondan vsleri tutarsız geliyor.Biz kaç kere amiral alır demişiz ? Hem bir söze destek deyip koca evrende herkese karşı şansı var demişsen desteksiz atma konusunda ağzını açmasan daha iyi olur.
Ne Dresrosa'da ne de başka bir yerde Zoro için rakip gösterdiklerimizde sallama yoktu. Cc vardı alamaz diyordunuz, Chinjao vardı alamaz diyordunuz, Hody hap attı alamaz diyordunuz, Kyros alamazdı, Cavendish alamazdı falan fistan. Sonuçlar da ortada.
Şimdi mesela son 10 sayfada nasıl bir yorum gördün de Zoro'dan soğudun kimi kimle kapıştırdılar anlat görelim ? Adam en kötü jenerasyondan ve kendisi gibilerle kapıştırılıyor gene soğuyorsunuz ne yapalım yani ?
Kıyaslayabiliyorsan sıkıntı yok. Çıkıp Zoro'nun dövüşleri temiz deme de.Bandanaya, felsefik sözlere gerek yok, kılıcını yere bıraksa gider keser.
Serii içerisinde aldıkları yardım ve Oda torpili konusunda Luffy ve Zoro'yu kıyaslıyorsunuz ya ne diyeyim...
Luffy fanlarının en azından gaza gelebilecekleri durum oluyor. Bir şekilde güçlü rakiplerle karşılaşıyor dövüşüyor yeniyor.Luffy fanlarının Luffy'den soğutmadığını,çok objektif bir şekilde Luffy'i savunduklarını düşünüyor musun ?
Şu yer o kadar doğru ki...Biz kaç kere amiral alır demişiz ? Hem bir söze destek deyip koca evrende herkese karşı şansı var demişsen desteksiz atma konusunda ağzını açmasan daha iyi olur.
Ne Dresrosa'da ne de başka bir yerde Zoro için rakip gösterdiklerimizde sallama yoktu. Cc vardı alamaz diyordunuz, Chinjao vardı alamaz diyordunuz, Hody hap attı alamaz diyordunuz, Kyros alamazdı, Cavendish alamazdı falan fistan. Sonuçlar da ortada.
Şimdi mesela son 10 sayfada nasıl bir yorum gördün de Zoro'dan soğudun kimi kimle kapıştırdılar anlat görelim ? Adam en kötü jenerasyondan ve kendisi gibilerle kapıştırılıyor gene soğuyorsunuz ne yapalım yani ?
Zoro fanlarınında gaza gelecekleri durumlar oluyor ki. Zoro uzun bir aradan sonra bile normal değil show yapar yaparak girdi resmen.Sonra bu bölümde yaptıkları falan gayet gaza getirecek cinstendi.Hani Luffy'ninkiler kadar güçlü rakiplerle karşılaşmadı ama mangaka nedense adama güç gösterisi yaptırıyor sürekli.Luffy fanlarının en azından gaza gelebilecekleri durum oluyor. Bir şekilde güçlü rakiplerle karşılaşıyor dövüşüyor yeniyor.
Benim sıkıntım biraz desteksiz sallanmasında. Çok hikayeler kesip biçiliyor. :S
Oluyor öyle şeylerde,benim bahsettiğim çok ayrı sırf gıcıklık olsun diye gömmek,başka tarifi yok,her iki tarafda çok yapıyorBazıları da sırf giriş tanıtım bölümlerinde havalı gözüktüğü için seviyesini falan çoğaltıyorlardı hatırlarsan elinde sırf kılıç var diye Bobbin bir ara amiral falan alıyordu olabiliyor böyle şeyler.
Vallaha Zoro geleceği az bir şey görebilecek seviyede olduğu bilinse ve Katakuri yendiğini görsek buralar ne olurdu sen bir düşün. Tahayyyül etmeye çalış. Adam daha yenmeden o seviyede adamları şu an cebinden çıkartır gibi yorumlar yapılmıyor değil. Bir de bunun olduğunu düşün.Zoro fanlarınında gaza gelecekleri durumlar oluyor ki. Zoro uzun bir aradan sonra bile normal değil show yapar yaparak girdi resmen.Sonra bu bölümde yaptıkları falan gayet gaza getirecek cinstendi.Hani Luffy'ninkiler kadar güçlü rakiplerle karşılaşmadı ama mangaka nedense adama güç gösterisi yaptırıyor sürekli.
İşte desteksiz sallama derken aynı şey Luffy içinde geçerli bence.Bi Zoro fanı olarak Zoro'yla ilgili abartı yorumlar bana görede var ama hani Luffy'den soğutmayan yorumlar varmış gibi direk Zoroculara laf söylemekte ilginç.:/
Bu arc Jack'i yenip 1 milyar 50 milyon gibi bir ödülü olmasını isterim ancak rakibinin Shogun olması daha olası. Göreceğiz.Maalesef öyle talihsizlikler yaşanmıştı Dressrosa'da Hatırlarsan Hawkins ve Apoo gibi isimler bile Zoro'nun önünde tutuluyordu. Lakin Kralın yeri yavaş yavaş belli oluyor. Lütfü'nün Zoro'ya olan tavrı, Zoro'nun özellikle iki yıl sonraki ağır tavrı derken birşeylerin farkına varmaya başladı millet demek ki. Bu arc sonunda yeri biraz daha oturur Zoro'nun. Kimse gidip de hiçbir nova ile karşılaştırmaz diye umuyorum. Zoro'nun Wano'dan sonraki rakipleri amiral seviyesinden başlar artık