Katılıyorum.İkisini toplayınca bir tane güzel çeviri çıkıyor. MS'i kaçırmamak lazım o yüzden. Stream bazen güzel nüanslar yakalıyor.
Biz Luffy'den soğuduk bileSitede Zoro'dan soğumamak cidden zor iş.
Garibim Luffy bu kadar desteksiz yorumlansa Siteyi bile bırakmıştınız siz.Biz Luffy'den soğuduk bile
Diyor bunu sabah akşam ''daha top kek adasına varmadan'' herkese karşı şansı vardır diyen kişiGaribim Luffy bu kadar desteksiz yorumlansa Siteyi bile bırakmıştınız siz.
Burda yanlışın var işte. İki tarafınki de bitmiyor. Sadece Luffy'nin bitiyor. Ben Kata'nınki de bitsin demiyorum ya da bir başkasının. Ama en azından bir işaret görebilelim.Ben öyle birşey demedim zaten. Kata her an haki mi kullanıyor? Hayır. Luffy G4'te her an haki mi kullanıyor? Evet. Bu yüzden birininki önce bitiyor.
Yalnız o desteksiz değildi. Amiral karşısında ( tabi çok sonradan çeviri kurbanı olduğumuzu öğrendik) söylediği sözden dolayı öyle diyordum. Sizin ne desteğiniz var? Pica'yı ikiye böldü mü?Diyor bunu sabah akşam daha top kek adasına varmadan herkese karşı şansı vardır diyen kişi
Yorumlanmasına gerek yok ki seni bilmem de Luffy dövüşlerini baş karakter alayını döver kafasıyla okuyorum. Yarın kaido karşılarına çıksa Luffy'e daha çok şans veriririm...Garibim Luffy bu kadar desteksiz yorumlansa Siteyi bile bırakmıştınız siz.