Zoro'nun ikinci slash atışında Hawkins'i kestiğini söylemiş, ben kukla kesildi diye o hasarı aldı sanmıştım ? Kuklayı ikiye bölen saldırının Hawkins'e gelmesi pek mantıklı gelmedi banaTeşekkürler gozaru.
Zoro'nun ikinci slash atışında Hawkins'i kestiğini söylemiş, ben kukla kesildi diye o hasarı aldı sanmıştım ? Kuklayı ikiye bölen saldırının Hawkins'e gelmesi pek mantıklı gelmedi banaTeşekkürler gozaru.
Dressrosa'da ki hakim bitti saçmalıkları, güçsüz rakiplerin absürt güçlerinden dolayı nakavt olma saçmalıkları gibi. Sonuç olarak geleceği görüyor az biraz.Misal hangi durumda yemezsin?
Valla emin olamadım şimdi ben de. İki tarafta da bana mantıksız gelen şeyler var. Gönderdiği kuklanın saldırısını yemesi de mantıksız. Herif saldırı yaparken 2 kukla harcıyor o zaman kukla yenilirse. Yoksa hasarı da yiyor. Zoro'nun slashının Hawkins'e ulaşması daha mantıklı geldi bana da.Zoro'nun ikinci slash atışında Hawkins'i kestiğini söylemiş, ben kukla kesildi diye o hasarı aldı sanmıştım ? Kuklayı ikiye bölen saldırının Hawkins'e gelmesi pek mantıklı gelmedi bana
@RedTeroR ben okuduğumda slash Hawkins'e kadar gidiyor diye algılamıştım. Bir de her ikisi de aynı yerden kesilmiş gibi dursa da(klon ve Hawkins) sanki Hawkins'in omzundaki etki diğerine kıyasla daha düz.Valla emin olamadım şimdi ben de. İki tarafta da bana mantıksız gelen şeyler var. Gönderdiği kuklanın saldırısını yemesi de mantıksız. Herif saldırı yaparken 2 kukla harcıyor o zaman kukla yenilirse. Yoksa hasarı da yiyor. Zoro'nun slashının Hawkins'e ulaşması daha mantıklı geldi bana da.
Maalesef o haki yine bitecek. Oda’nın altun yumurtlayan tavuğu o. Bakın ana karakteri ne kadar zorluyorum saçmalığı. Luffy’den hariç başka birisinde görsem o kadar üzülmeyecem de işte o tarz durumlar hep Luffy’yi buluyor.Dressrosa'da ki hakim bitti saçmalıkları, güçsüz rakiplerin absürt güçlerinden dolayı nakavt olma saçmalıkları gibi. Sonuç olarak geleceği görüyor az biraz.
Ben de baktım da kukla havadaydı. Bir de aynı doğru üzeride durmuyorlar. Zoro falso alan slash mı attı la yoksa? Sanki tekniği yaptığı sıra bunu yapmaya çabalamış gibi durmuyor da değil.Zoro'nun ikinci slash atışında Hawkins'i kestiğini söylemiş, ben kukla kesildi diye o hasarı aldı sanmıştım ? Kuklayı ikiye bölen saldırının Hawkins'e gelmesi pek mantıklı gelmedi bana
Dövüş zorluğu anlamında diyorsan,tayfanın geri kalanının da gayet çok zorlandıkları dövüşleri var.Maalesef o haki yine bitecek. Oda’nın altun yumurtlayan tavuğu o. Bakın ana karakteri ne kadar zorluyorum saçmalığı. Luffy’den hariç başka birisinde görsem o kadar üzülmeyecem de işte o tarz durumlar hep Luffy’yi buluyor.
Koyu yeri çözemedim bu arada.
Slash Hawkins'e kadar gelirken bu adam niye mal gibi bekliyor önünde ? Zoro'nun attığı atak o kadar da hızlı değildir herhalde adam yoldan çekilir. Bu nasıl bir umursamazlıktırValla emin olamadım şimdi ben de. İki tarafta da bana mantıksız gelen şeyler var. Gönderdiği kuklanın saldırısını yemesi de mantıksız. Herif saldırı yaparken 2 kukla harcıyor o zaman kukla yenilirse. Yoksa hasarı da yiyor. Zoro'nun slashının Hawkins'e ulaşması daha mantıklı geldi bana da.
Eğer farklı yerlerden kesik almışlarsa dediğin gibidir, ilginç geldi bana o devasa kukla kesildi diye can gittiğine emindim@RedTeroR ben okuduğumda slash Hawkins'e kadar gidiyor diye algılamıştım. Bir de her ikisi de aynı yerden kesilmiş gibi dursa da(klon ve Hawkins) sanki Hawkins'in omzundaki etki diğerine kıyasla daha düz.