Ayda bir çıkacak bundan sonra. Üstelik sadece 10 sayfa.Bölümler böyle iki haftada bir çıkmaya devam ederse serinin sonunu torunlarım görür herhalde.
Bu ciddiyse durum vahim.Ayda bir çıkacak bundan sonra. Üstelik sadece 10 sayfa.
Zor olay örgüsü genelde günün kahramanı olma üzerine seride geriden gelip güçlü adamı yenecek birileri.Geleceği gören Luffy'de kötü duruma düşecekse Oda gitsin kendini Pokemon yapmasın.
Dediğim gibi bize yedirebilecek mi orası önemli.Güç anlamında değil. Belki fedakarlık, belki iki durumdan birini seçme vs... Luffy seçtiği şeyde kaybeden durumunda olacak ama belki tayfa belki köylüler vesaire bir grup kazanan taraf olacak. Yani Luffy bilerekten kötü bir duruma düşecek.
Ben direk medyum memiş diyorum buna palavra çıkacak bütün kart olayları.Vay vay bi falcı Hawkins de burada varmış
Misal hangi durumda yemezsin?Zor olay örgüsü genelde günün kahramanı olma üzerine seride geriden gelip güçlü adamı yenecek birileri.
Dediğim gibi bize yedirebilecek mi orası önemli.
Ben direk medyum memiş diyorum buna palavra çıkacak bütün kart olayları.
Kusura bakma ya bro,iş yerinde alel acele okuyorumEn alttaki yazıyı okusaydın keşke
Gösterilen kadarını yorumladım.
Tam benim gibi buraya geldiğimde zoro ve sanjiyi çok severdim hatta mihawka bile saygım vardı.Birinci elden yaşadığım için 'bundan daha fazla katılamazdım' diyebiliyorum. Sanjiyi sevenler ayrı telden atıyor Zoro Mihawk sevenler ayrı , kimi Shanks'ı sevmiyor ve sevenini düşünmeden yorum yapabiliyor. Foruma katılmayı çok sevmiştim başlarda ama sonradan soğuttular beni bu arkadaşlar.
Yararı olur zaten dediğin gibi,ben zoro açısından baktım da,gördüğüm üzerinden konuşuyorum abartılıyor denmesin,ama pica misali kendi bedeni kaldığında,pica gibi tek darbeye bakabilir,picayla karşılaştırmıyorum seviyesini oda yanlış anlaşılmasınDaha iyi kartlar çıkar ama dediğin gibi kart bitince olay biter. Fazlasıyla meyve ağırlıklı bir karakter Hawkins. Ancak toplu savaşlarda katkısı yüksek olur. Özellikle Kaido savaşı için çok faydalı bir yeteneği var.
Çok ciddi.Bu ciddiyse durum vahim.