Gitsin KK olsun adam böyle bir güç varsa. Madem güçlü güçsüzü yönetiyor, yansatsaydı Kaido'ya, kendini dövdürseydiHawkins gücünü rakibine yansıtamaz mı ya da Zoro'nun slashını Luffy'ye yansıtamaz mıydı? Sınırı ne acaba
Gitsin KK olsun adam böyle bir güç varsa. Madem güçlü güçsüzü yönetiyor, yansatsaydı Kaido'ya, kendini dövdürseydiHawkins gücünü rakibine yansıtamaz mı ya da Zoro'nun slashını Luffy'ye yansıtamaz mıydı? Sınırı ne acaba
Zoro’nun bozulduğu sahneleri de ataydın
Burada küçük çocuk gibi ifade takınmış Hawkins. Bence Zoro kuklasına tek atınca bozuldu. Zoro bunu affetmez ya. Okama olabilir.
Luffy'den veya Zoro'dan onlara ait veya onların parçası olan bir şey alırsa yansıtır.Hawkins gücünü rakibine yansıtamaz mı ya da Zoro'nun slashını Luffy'ye yansıtamaz mıydı? Sınırı ne acaba
Yok.Meyve ile alakası var mı sence?
Aynen rolleri çok iyi düşünülmüş.Tek fark novalar bir arc yardım ediyorken Sanji seri başından beri yardım ediyor.Hawkins'in bahsettiği kişinin limitlerini aşmasını sağlayan kart, boşuna bahsedilmedi. Yıkımcılara karşı ya da Kaido'ya karşı kullanılabilir eğer Hawkins yardım etmek isterse bizimkilere.
Bölümde Novaların ayrı bir yere konduğunu da tekrar gördük. Bir ara Sanji'nin novalardan eksiği yok sadece Sabondy'de ödülü 100milyon beri değildi yoksa şu an aynı kategoriye konur diyorlardı sırf Sanji övmek için. Arada lig farkı var. Her biri ayrı ayrı düşünülmüş belli, meyveleri olsun hikayedeki rolleri olsun.
''Bunlar hani benim dengimdi, ben nereye geldim'' şeklinde küfürler edercesine bir bakış.
Burada küçük çocuk gibi ifade takınmış Hawkins. Bence Zoro kuklasına tek atınca bozuldu. Zoro bunu affetmez ya. Okama olabilir.
Bu bakışın ardından hemen "biri yardım edecek zaten uğraşmayalım" ayağı yapmasından anlaşılıyor. Yemedi diyebiliriz.''Bunlar hani benim dengimdi, ben nereye geldim'' şeklinde küfürler edercesine bir bakış.
Yanındaki adamın, bakışının yanında bir hiç''Bunlar hani benim dengimdi, ben nereye geldim'' şeklinde küfürler edercesine bir bakış.