Drake herkesi şaşırtıp ihanet etmesin işte. Kaido'ya bir iki kişi kalsın bence ya. Zaten novalar çarpışsın isterim ben.Tam soracaktım valla Bu sefer de kimse ihanet etmese daha iyi olmaz mı Zaten elimizde Drake kekosu var daha.
Drake herkesi şaşırtıp ihanet etmesin işte. Kaido'ya bir iki kişi kalsın bence ya. Zaten novalar çarpışsın isterim ben.Tam soracaktım valla Bu sefer de kimse ihanet etmese daha iyi olmaz mı Zaten elimizde Drake kekosu var daha.
Böyle bir bilgi nerde geçiyor. Nereden bu sonuca vardın?Hakiyle vursan darbeyi başkasına yönlendiremez
Haki meyveyi etkisiz kılar, burdan yola çıktımBöyle bir bilgi nerde geçiyor. Nereden bu sonuca vardın?
Haki var haki var. Hakide Hawkins den daha güçlü olmaliHakiyle de vursan Hawkins o atakları yönlendirecek. Aksi takdirde Yeni Dünya'nın göbeğinde ( Hakinin su gibi kullanıldığı yerde) oyuncaklarına güvenmezdi bu adam.
Bu senin dediğin Marco hakili vuruşları iyileştiremez demek gibi bir şey.Haki meyveyi etkisiz kılar, burdan yola çıktım
Karanlık meyvesi hariç denizin kendisi bile meyveyi etkisiz kılamaz. Haki de kılamaz. Deniz taşı bile kılamaz.Haki meyveyi etkisiz kılar, burdan yola çıktım
Ağır abi misin sen Hafızam yine beni yarı yolda bıraktı harika @Çörekçioğlu Luffy Bepo?Bepo mu :/ Peluş hayvanları sevmem :/
Şimdi Drake Türk(!) ya o bizim tarafa geçmeli Ya bu novalar kimsenin emrinde kalmaz orası belli zaten, ele avuca sığmıyorlar. Ama şu herkes tarafından tahmin edilen novaların hepsinin bizimkilerle ittifak yapmasını falan istemiyorum Hele Kaido'ya karşı savaşta yardım etmelerini hiç istemiyorum.Drake herkesi şaşırtıp ihanet etmesin işte. Kaido'ya bir iki kişi kalsın bence ya. Zaten novalar çarpışsın isterim ben.
Türk'ler ihanet eden bir millet mi diyorsun sen yani?! Asın bunu. Asın!Şimdi Drake Türk(!) ya o bizim tarafa geçmeli Ya bu novalar kimsenin emrinde kalmaz orası belli zaten, ele avuca sığmıyorlar. Ama şu herkes tarafından tahmin edilen novaların hepsinin bizimkilerle ittifak yapmasını falan istemiyorum Hele Kaido'ya karşı savaşta yardım etmelerini hiç istemiyorum.