Bence kullandığı friendly fire kartından belli oluyor zaten ihanet edeceği. Oda ipucunu vermiş. :/Hawkins Kaido'ya ihanet eder. Net oğlu net. İsteyene anında sebep uydururum.
Bence kullandığı friendly fire kartından belli oluyor zaten ihanet edeceği. Oda ipucunu vermiş. :/Hawkins Kaido'ya ihanet eder. Net oğlu net. İsteyene anında sebep uydururum.
Ben başka ipucuyla geldim ama o da olur. Aynı zamanda kartların üzerinde bir etkisi de varmış. Yeri gelince işe yarar.Bence kullandığı friendly fire kartından belli oluyor zaten ihanet edeceği. Oda ipucunu vermiş. :/
Ne sizi bekleyecem la. Söyleyem.
Blackbeard Whitebeard'a ihanet ediyor.
Big Father Big Mom'a ihanet ediyor.
Gerçekten ölmesi için sayısız defa ölmesi gereken Hawkins de kendi denese bile kendisini öldüremeyen "ölümsüz" Kaido'ya ihanet eder. NET OĞLU NET!?!!!!!!11111!
Sen diyince farkettim de harbiden en kötü jenerasyon bunlar, hepsi buyunduruğu altına girdiği korsanlara ihanet etti. En son Zoro' da Luffy' e ihanet edicek gibi hadi bakalım.Ben başka ipucuyla geldim ama o da olur. Aynı zamanda kartların üzerinde bir etkisi de varmış. Yeri gelince işe yarar.
Lanetlenirse belki.Sen diyince farkettim de harbiden en kötü jenerasyon bunlar, hepsi buyunduruğu altında girdiği korsanlara ihanet etti. En son Zoro' da Luffy' e ihanet edicek gibi hadi bakalım.
Tam soracaktım valla Bu sefer de kimse ihanet etmese daha iyi olmaz mı Zaten elimizde Drake kekosu var daha.Ne sizi bekleyecem la. Söyleyem.
Blackbeard Whitebeard'a ihanet ediyor.
Big Father Big Mom'a ihanet ediyor.
Gerçekten ölmesi için sayısız defa ölmesi gereken Hawkins de kendi denese bile kendisini öldüremeyen "ölümsüz" Kaido'ya ihanet eder. NET OĞLU NET!?!!!!!!11111!
Bepo mu :/ Peluş hayvanları sevmem :/İlk üç sayfada koptum, hele şu kılıçla pistol aman Allah'ım Hawkinks'in meyvesi Oda'ya harika çizim fırsatları veriyor Sevdim. Ama senden iki milyon tane olsa ne olur lan hasır bebesi demeden de geçemeyeceğim. Dua etsin çocuk yetiştirmeleri gerekiyordu.
Bölüm adını görünce Tsuru ne alaka diyordum ben de demek bu kadının adıymış Ayrıca yine mi ara
@kuroashi.no.sanji1993 Bepo'cu sendin değil mi yanlış hatırlamıyorum