Zoro şarap niyetine içer onu. Kuma karşısında ölmemiş adam için hiçbir şey o bir kereZoro'dan kan çıkmış, kanatmışlar Reis'i sabahtandır hattı müdafaa ediyorum burada
Zoro şarap niyetine içer onu. Kuma karşısında ölmemiş adam için hiçbir şey o bir kereZoro'dan kan çıkmış, kanatmışlar Reis'i sabahtandır hattı müdafaa ediyorum burada
Buggy'nin şöyle bir avantajı var gelen darbeyi görürse kılıç ya da bıçak kendisine isabet etmeden önce o noktayı bölüp hakili vuruşu aşırtabilirBu ezberi bozan olaylar oldu ama seride. Buggy'nin Mihawk tarafından kesilmemesi bence Oda tarafından bilerek yapılan bir şey. Mihawk'ta haki yok değil ya da Oda orada saçmaladı da değil. Buggy kesilmez olacak cevap.
Aynen bu tarz bir çalışma mantığı da olabilir. Onun dışında vücudu artık öyle bir özelliğe sahip olduğu için kessen bile yine zarar almıyor olabilir.Buggy'nin şöyle bir avantajı var gelen darbeyi görürse kılıç ya da bıçak kendisine isabet etmeden önce o noktayı bölüp hakili vuruşu aşırtabilir
Şaka maka ikisi de ciddi savaşsa süper bir savaş olabilirdi. Hawkins cidden gizemli adam. Aşırı tutkulu Zoro fanlarının sabote edeceğini bilmesem konusu açılsın bile derdim.Zoro şarap niyetine içer onu. Kuma karşısında ölmemiş adam için hiçbir şey o bir kere
Hatırladığım kadarıyla orada Sanji'ye yüklenilmesinin sebebi koka basmaması değil, koka kullanamadığının düşünülmesiydi. Daha önce kullandığı görülmedi çünkü. Hala görülmedi gerçi. Farklı yani.Çok değil 20 bölüm bile geçmemiştir Sanji Luffy'i korurken niye b.haki basmıyor diye yükleniyordu insanlar haliyle b.haki'ye yönelen Zoro'dan b.haki basmasını bekliyor insanlar yani yüklenme gibi bir şey yok.
Green Lord'un tek atıp geçeceği karakterler için konu açmaya ne gerek var. 1 Zoro = 8 HawkinsŞaka maka ikisi de ciddi savaşsa süper bir savaş olabilirdi. Hawkins cidden gizemli adam. Aşırı tutkulu Zoro fanlarının sabote edeceğini bilmesem konusu açılsın bile derdim.
Olay Zoro'nun kanayıp kanamaması değil be Red daha önce ki sayılarda Sanji Luffy'i korurken mermiler koluna orasına burasına isabet ettiğinde bu adam niye b.haki basmıyor diye yükleniyorlardı Zoro gibi b.haki'ye yönelen bir adamın b.haki basıp o çivilerden hasar almaması en azından hasar alacaksa bile hasarı indirgemesini bekliyor insan Zoro yüklenmiyoruz.Zoro'dan kan çıkmış, kanatmışlar Reis'i sabahtandır hattı müdafaa ediyorum burada