4.kılıcı nasıl tutacak
4.kılıcı nasıl tutacak
Değişik bakış açısı olur mu olur şimdi bir görsel düşündüm. Demek ki mantığa sığıyor.Luffy lanetli kılıç sayesinde uyanış açacak, kılıcı da keskinliğini kaybetmeden uzayıp esneyebilecek vs. rez al.
Benim gibi İngilizce bilmeyenler için çikıntıransleyt, tüm ümidini yitirdiğini sanan adamceyiz, varlığından haberi bile olmadığı son ümit kırıntısını da yitirdi.
VAlla İster şeytan tutsun ister koltuk altı tutsunda neresiyle tutarsa tutsunBakalım neresine koyacak dördüncüyü Koltuk altı demiştim tutacak mı
Kılıç Zoro'da durduğundan daha güzel durdu Luffy'de. Kılıcı da çok güzel kavramış. Zoro görsün de ibret alsın. Bugün kılıcını kaptıran yarın ..
Valla video atmışlar ben hakuba gibi bir şeytan ruhu ile bunu yapacağınıda düşünüyorum Ama 4. Kılıç için iyice ümitlendirdi oda saolsun4.kılıcı nasıl tutacak
Kılıç kadar boyu var , tahta kılıçla mahalle arası kavga eden çocuklar gibi eğreti durmuş .Kılıç Zoro'da durduğundan daha güzel durdu Luffy'de. Kılıcı da çok güzel kavramış. Zoro görsün de ibret alsın. Bugün kılıcını kaptıran yarın ..