Olsun daha bir Ace egosuna ulaşamadık. Ki ulaşamayız da.Hangi çarpıtmadan bahsediyorsun ?
Sen kaptan diye boyun eğdi dedikten sonra bunu atmadın mı, burada kaptanı için yaptığını yada sadece onun için yaptığını nasıl çıkarıyorsun ? Luffy, Hancock'a tapınırken yanındakilere boyun eğidiği için mi yapıyor yani ?
Böyle boş boş hikayeler uydurmayın komik oluyor. Zoro'nun tayfasını korumak için güçlenmek istediği açık. Sizin egonuz Luffy'nin egoyu geçmiş haberimiz yok
Hangi çarpıtmadan bahsediyorsun ?
Sen kaptan diye boyun eğdi dedikten sonra bunu atmadın mı, burada kaptanı için yaptığını yada sadece onun için yaptığını nasıl çıkarıyorsun ? Luffy, Hancock'a tapınırken yanındakilere boyun eğidiği için mi yapıyor yani ?
Böyle boş boş hikayeler uydurmayın komik oluyor. Zoro'nun tayfasını korumak için güçlenmek istediği açık. Sizin egonuz Luffy'nin egoyu geçmiş haberimiz yok
4-5 cm fark var.Sen de abartmışsın bro. Gören de Zoro'yu 3 metre sanacak.
La insanlar cidden bahsedilen laneti bu şekilde mi düşünüyor :SSamuray Luffy muh-te-şem. Luffy lanetli kılıcın etkisine girerse ve Zoro ile ikinci kez vs atarsa iyi gülerdim; ama öyle bir şey olmayacağı çok belli.
Tamam he bunun içinŞunun için en büyük hedefine boyun eğenden ne beklersin ey kırmızı terör?
Ben işin geyiğindeyim ya. O şekilde olmaz tabi ki.Hawkins zamanında karşılık veremese de Kizaru tanklamıs adam, Zoro ve Luffy'i tutar
4-5 cm fark var.
La insanlar cidden bahsedilen laneti bu şekilde mi düşünüyor :S
Meyvesi lastik olmasa o kadar esnek tutamazdı bence, bileğinin nasıl döndüğünü görüyor musun? Gomu Gomu, tek kelime ile şaheser.Kılıcı güzel ve hevesli tutmuş. Ben sevdim. Yeni gelin deyim anlayın, öyle tutmuş.Şaka şaka gayet yakışmış.
Meyve sohbeti sanırım bitmeyecek. Şu konuda baya hatırı sayılır oy almış.Meyvesi lastik olmasa o kadar esnek tutamazdı bence, bileğinin nasıl döndüğünü görüyor musun? Gomu Gomu, tek kelime ile şaheser.