Fincanla oynatırım sizi.Üç harfliler seni çarpmasın dikkat et de kendine gerisi mühim değil.
Fincanla oynatırım sizi.Üç harfliler seni çarpmasın dikkat et de kendine gerisi mühim değil.
@AlpamisLuffy kılıç kullanacak??? Rayleigh???
Zoro'nun önde olduğu bir kılıç vardı. Onu da elinden almayalım.@Alpamis
Hasan "Rayleigh Luffy'e kılıç öğretmiş midir acaba?" diyordu, hayatta Luffy öğrenmemiştir diyorum ben de iks de.
Ha eline fıratpen borusu versen iyi iş yapar ama, 15 yaşına kadar yumruk atamıyorum diye onu kullanıyordu. Kabzasıyla milleti dövebilir herhalde DD
@Alpamis
Hasan "Rayleigh Luffy'e kılıç öğretmiş midir acaba?" diyordu, hayatta Luffy öğrenmemiştir diyorum ben de iks de.
Ha eline fıratpen borusu versen iyi iş yapar ama, 15 yaşına kadar yumruk atamıyorum diye onu kullanıyordu. Kabzasıyla milleti dövebilir herhalde DD
Şok üstüne şok!Zoro'nun önde olduğu bir kılıç vardı. Onu da elinden almayalım.
Amerikan diye bir kavram yok olsa olsa Amerikalı vardır. evet.Kılıçların özelliği olsa ne olur olmasa ne olur. Nedir bu kılınç hayranlığı
"Alet edavat yoktur, sanatçı vardır" diye bir Amerikan sözü vardır.
Kaido'yu ortadan ikiye bölecek kılıç var da biz mi karşı çıktık?
Luffy Kılıcı alsın sıkıntı değilde adamlıkta baya geride kaldı onu ne yapcazZoro'nun önde olduğu bir kılıç vardı. Onu da elinden almayalım.
3. kılıcı ağzına alıyor 4. kılıcı artık neresine alır siz karar verin.4. Kılıç için yol açıldı şunu bi kullanmaya başlasında geçmiş yorumları dökelim ortaya 4 Kılıç stili Comoloqqo
Zoro 'nun meyvesi olsaydı uyanış yaparak 4 5 6 ... kılış ile saldirirdı.3. kılıcı ağzına alıyor 4. kılıcı artık neresine alır siz karar verin.