Aynı seviye Shusui ile.Şuan luffynin elinde bulunduğu kılıç’ın Seviyesi nedir peki?
Aynı seviye Shusui ile.Şuan luffynin elinde bulunduğu kılıç’ın Seviyesi nedir peki?
Tama tayfayı kurtaramazSanji out
Tama in
En azından sevimli.
Luffy'nin elindeki kılıç Nidai Kitetsu. Seviyesini yukarıda yazdığım gibi Shusui ile denk.Şuan luffynin elinde bulunduğu kılıç’ın Seviyesi nedir peki?
Kuina'nın kılıcı Wadou Ichimonji.Hmmm anladım sağol.
Kitsetsu kuinanın kılıcı değilmiydi ?
Zoro ağlayarak istemişti hatta o kılıcı.
Onu değiştirmek ister mi bilmiyorum.
Anca kırılırsa değiştirir gibime geliyor.
O değil Sandai Kitetsu logue Townda dükkandan aldığı kılıç.Hmmm anladım sağol.
Kitsetsu kuinanın kılıcı değilmiydi ?
Zoro ağlayarak istemişti hatta o kılıcı.
Onu değiştirmek ister mi bilmiyorum.
Anca kırılırsa değiştirir gibime geliyor.
O değil Sandai Kitetsu logue Townda dükkandan aldığı kılıç.
Öyle mi karıştırmışım isimlerini.Kuina'nın kılıcı Wadou Ichimonji.
En iyi 21 kılıçtan biri olarak gösteriliyor.
Luffy'nin elindeki kılıç Nidai Kitetsu. Seviyesini yukarıda yazdığım gibi Shusui ile denk.
Teşekkürler sonucunda KK olacak kişinin sağ kolu en iyi kılıçlara sahip olması gerek diye düşünüyorum en iyilerini de wano da bulur tokatlayıp alır birilerindenAynı seviye Shusui ile.
Ona gerek kalmadı kaptanı kılıcı alıp götürüyor zoroyaTeşekkürler sonucunda KK olacak kişinin sağ kolu en iyi kılıçlara sahip olması gerek diye düşünüyorum en iyilerini de wano da bulur tokatlayıp alır birilerinden
Luffy çocuk zaten bu bir. İkincisi One Piece zaten Shounen türünde eğlencelik bir seri. Yani bu kadar ciddiye alınacak bir iş değil. Çizgi roman okuyoruz şurada. Tayfanın vasfından banane. Tama Carrot vs kim gelirse gelsin seri sonunda Luffy KK olacak dünyayı kurtaracak vs belli zaten her şey.Şekilcilikle falan suçluyosunda korsanlar kralı olacak adamın direkt gemisinde hiçbir vasfı olmayan çocuğun ne işi var. Oyun parkımı orası. Kendi fantastik hayal dünyanda öyle birşey olabilir ama işe biraz mantıklı yaklaşırsan ne demek istediğimizi anlarsın. Şuanda tayfadaki en ezik karakterlerin bile bir vasfı var. Biri rotacı biri doktor biri nişancı. Çocuğu ne diye alacaksın. Yanağından güzel tofu yapıyor diye mi?