Öyle tabi geriye bir kılıç kalıyorOna gerek kalmadı kaptanı kılıcı alıp götürüyor zoroya
1- hazan suyu
2 - luffynin götürdüğü
3 - ?
Şuan elinde bulunan kılıçlar bu ikisine göre daha düşük herhalde onun için bir tane daha güzel bi kılıç lazım.
Öyle tabi geriye bir kılıç kalıyorOna gerek kalmadı kaptanı kılıcı alıp götürüyor zoroya
3.kılıç kuina’nın onu değiştirmez gibime geliyor. Çünkü en çok istediği kılıç da oydu.Öyle tabi geriye bir kılıç kalıyor
1- hazan suyu
2 - luffynin götürdüğü
3 - ?
Şuan elinde bulunan kılıçlar bu ikisine göre daha düşük herhalde onun için bir tane daha güzel bi kılıç lazım.
redonLuffy'nin elindeki kılıç Nidai Kitetsu. Seviyesini yukarıda yazdığım gibi Shusui ile denk.
Anladım hocam o zaman takımı tamamladık3.kılıç kuina’nın onu değiştirmez gibime geliyor. Çünkü en çok istediği kılıç da oydu.
Anladım. Ben o sayıyı biraz aşacaklarını düşünüyorum.Ben aynı fikirde değilim. Oda bazen saçmalasada belli konularda tutarlılığını her zaman korudu. Ve örnek olarak diğer Yonkoulara da bir bakın yancıları dışında hepsinin taş çatlasın 10 adamı var direk kendine bağlı olan. Shanks'ın Marineford'taki meydan okumasında yanındaki adamları açık seçik görünüyor mesela. (Merakımdan bölümü açıp saydım şimdi. Bütün bölümler var bende bilgisayarda. Shanks'ın 7 tane 8. adamın tip tam görünmüyor karade Karasakalınsa 8 adamı vardı. ) Ayrıca Sunny'de zaten küçük bir gemi öyle kalabalık bir grup düşünselerdi Merry'den sonra Sunny'i de daha devasa yaparlardı. Kısacası katılmıyorum yani.
Reis bilerek teslim olma numarası çekmiş ya Açlıktan ölmek üzere olan insanlara da yemeğini vermiş. Luffy yılda 2 kez pirinç yiyen kızın yemeğine çöksünTam öküz ya direk öldüğünü söylemiş. Luffy'nin böyle olumsuz yanları da var işte.
Duygusuz oldu iyice, ayyaş bunu pro yapacağım diye çok bozdu. Çocuğu tayfaya almaz gibi, abisinin sözünü yerde bırakır. Dün @Raiden kendi dedi.Tam öküz ya direk öldüğünü söylemiş. Luffy'nin böyle olumsuz yanları da var işte.
Aynen dolaylı yoldan kurtarmış olmasa külliyen zarar.Ayrıca iyimserliği dışında luffy robot gibi karakter pat diye söylemiş hiç empati yapıp düşünmek yok.Ace'i o açıdan daha insani buluyorum empati yaparken böyle ince noktaları da düşünebilmiş.Reis bilerek teslim olma numarası çekmiş ya Açlıktan ölmek üzere olan insanlara da yemeğini vermiş. Luffy yılda 2 kez pirinç yiyen kızın yemeğine çöksün