Ne Sanjiymiş arkadaş. Sanji fanları bile bu kadar alakasız gündeme getirmiyor karakteri.Sanji out
Tama in
En azından sevimli.
Ne Sanjiymiş arkadaş. Sanji fanları bile bu kadar alakasız gündeme getirmiyor karakteri.Sanji out
Tama in
En azından sevimli.
Sağ koluna vermek için.Luffy kılıcı ne için yanına almak istiyor.
Bir de fanı mı var ?Ne Sanjiymiş arkadaş. Sanji fanları bile bu kadar alakasız gündeme getirmiyor karakteri.
Acaba geleceği gördü mü diye düşünüyorum. Zoro için o yüzden kılıcı almak istiyor?Sağ koluna vermek için.
Sende de gizli bir fanlık seziyorum ama neyse.Bir de fanı mı var ?
Yeter demiyordu sadece rastgele bahsettiği bir sayıydı. Ayrıca serinin başı ile sonrası arasında dağlar kadar fark var. Mangakanın kafasında serinin gidişatı açısından çok şey değişmişken tayfanın kaç kişiden oluşacağı konusunda seri başını referans almak pek sağlıklı olmaz.Beyler bakıyorumda herkes gemiye kim katılacak muhabbetinde ama şöyle bir durum var bilmem biliyormusunuz daha önce Luffy animenin başlarında 10 kişiden bahsediyordu, gemide 10 tane nakama yeter diye. Şuanda Jinbei'de sayarsak sayı 9 oldu. Son bir boş yer var sizin anlıcanız. Eğer oda lafını yemezse tabi. Onuda Carrot yada Tama gibi karakterlerle tamamlayacaklarını sanmıyorum. Belki Carrot şu su longu muhabbetiyle olabilirde Tama falan yemez yani.
kılıcı görüp bir şeyler hissettmiş olabilir.Acaba geleceği gördü mü diye düşünüyorum. Zoro için o yüzden kılıcı almak istiyor?