Saitama gibi Lütfüde.Bu japonlarda güçlü ama süzme salak takıntısı var.Lütfü'nün ödülü isterse beş yüz trilyon olsun, kimse şu tipi ciddiye almaz.
Saitama gibi Lütfüde.Bu japonlarda güçlü ama süzme salak takıntısı var.Lütfü'nün ödülü isterse beş yüz trilyon olsun, kimse şu tipi ciddiye almaz.
Drake'den küskü yiyecek Zoro daha olası gözüküyor benim için.sanji vs hawking görürmüyüz 912 bölümün süprizi bu olabilir mi.?
Ayıp ettin reiz.Ace luffy nin yeni gelebildiği yere en az 2 yıl önce gelmiş ve iz bırakmış bakalım ne çıkıcak altından.Bu bölümü çevirmek işkence olacak. İçinde Ace varmış. Öldü, ama hala kurtulamadık vasıfsız heriften.
İnsanlığımdan utandım. Diren terzi!Dikiyor, dikemiyor değil üşeniyordur. Yada kendine saygısı olmayan biridir, işini düzgün yapmıyordur, ben daha kaliteli işçilik istirem deyip başkasına yaptırıyordur. Peynir üretiminde çalışan adama da diyor musunuz bunu, abi niye kendiniz peynir yapmıyorsunuz diye?
Tövbe de. Saitama'daki karizma yeri geldi mi Zaraki-Zoro-Shanks muadili. Lütfü'nün karizma neyine ?Saitama gibi Lütfüde.Bu japonlarda güçlü ama süzme salak takıntısı var.
Seriden ve luffyden soğuma sebebi resmen.Değil 1.5 15 milyonluk velet gibi duruyor hiçbir ağırlığı yok.Bu çizimler bu muhabbetler serinin ilk çeyreğinde keyifliydi artık çekilecek gibi değil o espri kalitesi ve samimiyette yok zaten.Yalnız Luffy'nin çizimler leş atıyor ha.(Davranışlarından bahsetmiyorum) Az daha zorlasa 10 yaşında bir çocuk gibi çizecek mangaka. Git gide kısalıyor gibi lan bu ne böyle?
Aynen.Bunu biz söylediğimiz zaman op ve luffy haterı ilan ediliyoruz.Tek böyle düşünen biz değiliz çok kişi vardır senin gibi.Lütfü'nün ödülü isterse beş yüz trilyon olsun, kimse şu tipi ciddiye almaz.
Eder tabi niye etmesin Kütle çekiminin yanında kütle itimi diye birşeyler vardır belki de op evreninde.Valla gök itimi de olabilir, fark eder mi?
Katakuri'den Oven'e düşmüstük şimdi kime gerileyeceğiz acabasanji vs hawking görürmüyüz 912 bölümün süprizi bu olabilir mi.?
Ayraç mı la bu araya sıkıştırıyorsun. Takıldığın bir yer varsa sor cevaplansın xDGenel bir yorum benimki, araya sıkıştırıverdim.