Aklı veren de Japon, aklı alan da Japon. Al birini, vur ötekini işte. Bunların anca teknolojiye çalışsın akıllarıİnsanlığımdan utandım. Diren terzi!
@Çörekçioğlu Luffy
Ne yazık ki. Bu aklı kim verdiyse Oda'ya onun ben kedi canını seveyim.
Aklı veren de Japon, aklı alan da Japon. Al birini, vur ötekini işte. Bunların anca teknolojiye çalışsın akıllarıİnsanlığımdan utandım. Diren terzi!
@Çörekçioğlu Luffy
Ne yazık ki. Bu aklı kim verdiyse Oda'ya onun ben kedi canını seveyim.
Zoro direkten küskü yer ama Drake'ten yemez. Yani senin o iş direkten döner.Drake'den küskü yiyecek Zoro daha olası gözüküyor benim için.
Yalnız Saboody arcın ilk kısmında pacifistalara karşılık verebilen ender karakterlerden biriydi Drake...Zoro direkten küskü yer ama Drake'ten yemez. Yani senin o iş direkten döner.
Muhabbetlerde sıkıntı yok benim için, hoşuma gidiyor. Ayrıca ilk çeyrekteki Luffy'nin çizimiyle şimdiki Luffy'nin alakası dahi yok yalnız. :/ Zaman atlaması sonrası oldu ne olduysa.Seriden ve luffyden soğuma sebebi resmen.Değil 1.5 15 milyonluk velet gibi duruyor hiçbir ağırlığı yok.Bu çizimler bu muhabbetler serinin ilk çeyreğinde keyifliydi artık çekilecek gibi değil o espri kalitesi ve samimiyette yok zaten.
Ace oraya dünyanın en güçlü tayfası ile gitti oraya,arada fark var.Ayıp ettin reiz.Ace luffy nin yeni gelebildiği yere en az 2 yıl önce gelmiş ve iz bırakmış bakalım ne çıkıcak altından.
Haklısın Direk boş adam değil Ama iki yıl öncesinin üstünden çok Direkler geçti. Zoro baba aşmışşş. Kütük gibi doğrar adamı.Yalnız Saboody arcın ilk kısmında pacifistalara karşılık verebilen ender karakterlerden biriydi Drake...
Karşılaşırlarsa küskü olur mu bilemem ama Drake'i güçlü çizecektir diye düşünüyorum.
Aksini düşündüğün nokta varsa dinliyorum
Çifte şans var WB ye katılmadan öncede gelmiş olabilir.Ama her halükarda adamın sağda solda icraatları var.Yakında sevmeye başlayacaksın ace i gibime geliyorAce oraya dünyanın en güçlü tayfası ile gitti oraya,arada fark var.