Donut yapan Katakuri niye kendini yemiyor Yada Bigmom neden herşeyi yiyeceğe çeviren Straussen'in meyveyle hazırladığı şeyleri sevmiyor :SKız nasıl aç kalabiliyor, kendi yanağını yiyemiyor mu?
Çölde susuz kalmış Squirtle gibi. :/
Donut yapan Katakuri niye kendini yemiyor Yada Bigmom neden herşeyi yiyeceğe çeviren Straussen'in meyveyle hazırladığı şeyleri sevmiyor :SKız nasıl aç kalabiliyor, kendi yanağını yiyemiyor mu?
Çölde susuz kalmış Squirtle gibi. :/
Terzi neden kendi söküğünü dikemiyor?Donut yapan Katakuri niye kendini yemiyor Yada Bigmom neden herşeyi yiyeceğe çeviren Straussen'in meyveyle hazırladığı şeyleri sevmiyor :S
Şimdi gördüm.
Oda sağolsun, One Piece'in güç dengesi, gerçekçiliği Pokemon düzeyinde. :SUlan luffy hani katakuriyi yenince geleceği görme yeteneği kasmıştın. Anlamıyon mu kızın açlıktan kıvrandığını yetimlerin 1 avuç yemeğini yiyon. Ayıptır yazıktır günahtır...
Bleach = Bir Hiç > Boş küme > NardoBleach = Bir Hiç
O iş zor başkan...Hawkins telsiz kapatan bordo bereli gibi Luffy'nin kellesini alacak.
Dikiyor, dikemiyor değil üşeniyordur. Yada kendine saygısı olmayan biridir, işini düzgün yapmıyordur, ben daha kaliteli işçilik istirem deyip başkasına yaptırıyordur. Peynir üretiminde çalışan adama da diyor musunuz bunu, abi niye kendiniz peynir yapmıyorsunuz diye?Terzi neden kendi söküğünü dikemiyor?
Boş yapmaaa.Bleach = Bir Hiç > Boş küme > Nardo
Boş yapmaaa.
La daha meyvenin nasıl işlediğini bile bilmiyoruz :S Belki kız hayatından veya kendinden alıp verdi. Kendi kendini yiyecek olsa kolunu bacağını falan kesip yerdi zaten.Oda sağolsun, One Piece'in güç dengesi, gerçekçiliği Pokemon düzeyinde. :S
+1 . Serinin başındaki ince, uzun adam bundan daha iyiydi.Yalnız Luffy'nin çizimler leş atıyor ha.(Davranışlarından bahsetmiyorum) Az daha zorlasa 10 yaşında bir çocuk gibi çizecek mangaka. Git gide kısalıyor gibi lan bu ne böyle?