Sonrasında genişletmiş olayı işte. Baktı tuttu bu iş
Ark boyu LuffyŞunu şimdi gördüm. Reis Katakuri'den yediği her sopa için bir power up almış.
Sonraki arkın başında Luffy
Sonrasında genişletmiş olayı işte. Baktı tuttu bu iş
Ark boyu LuffyŞunu şimdi gördüm. Reis Katakuri'den yediği her sopa için bir power up almış.
Sen şimdi attığın sayfayı Allah'ın kaidesi yaptın tabi, tutunduğun dala sıkıca sarıldın aksini düşünemiyorsun 50 tane çevirinin 100 defa değiştiğini de biz bilmiyoruz, kimse bilmiyor.Adam açıkça "Hepsini pataklayabilecek yetim olacak ki Korsanlar Kral'ı olacağım, yoksa olamam" diyor. Kimse dışarıdan kaçmak zorunda olduğumu dikta edemez diyor, bu istediğinde kaçmayacağı anlamına gelmez. Burda mesele olan kaçmanın bir seçenek olması, zorunluluk değil. Tabii işine gelmediğinde dünyayı siyah beyaz gören, işine geldiğinde "Ace'in bir bildiği vardır"a getirip iki ihtimal dışında başka bir olanak vardır diyenler görmek istemez.
Kanjuro dev bir kartal çizer ve bombayı gök yüzüne gönderir fakat bu yetersiz kalır. Patlama ile oluşan şok dalgası ve alevler Wanoya hızla yaklaşırken Kinemon gizli tekniği atomik kesişi, Raizo da suiton jutsusunu göklere yollar ve Wano kurtulur.O Tama = Toto (Alabasta'da su getiren amca)
Octopus = Eyelashes (Alabasta'da yalnızca kadınları alıyordu sırtına)
Momo = Vivi
Kinemon Wano'yu büyük bir patlamadan kurtarır mı?
Demiş OJ'den psychicsearcher
Ne diyorsunuz?
Momotaro her şeyde var olum zaten. Seriyi mi çeviriyo'n nedir?
BM, Wano'ya ruh verip komple adayı canlandırır. Kinemon da yetenek gücünü kullanarak adanın taşıyamayacağı yükte bir kıyafet yaparak adayı komple batırır.Kanjuro dev bir kartal çizer ve bombayı gök yüzüne gönderir fakat bu yetersiz kalır. Patlama ile oluşan şok dalgası ve alevler Wanoya hızla yaklaşırken Kinemon gizli tekniği atomik kesişi, Raizo da suiton jutsusunu göklere yollar ve Wano kurtulur.
Bu dediğin anca Narutoda falan olur.BM, Wano'ya ruh verip komple adayı canlandırır. Kinemon da yetenek gücünü kullanarak adanın taşıyamayacağı yükte bir kıyafet yaparak adayı komple batırır.
Naruto>OPBu dediğin anca Narutoda falan olur.
Ama kurduğun güç ilişkisi güzeldi. Kinemon sadece canlılara kıyafet verebiliyordan yürüyüp canlı Wano'yu -tanrı ve taş paradoksuna atıfla- ağır bir kıyafet batırabilir mi? İyiydi.Naruto>OP
Bleach > NarutoNaruto>OP