Bu hikaye de Dr. Slump da var. Ne reklamını yaptım be....O-Tama'nın şeytan meyvesi muhtemelen ünlü Japon halk hikâyesi Momotaro'da görülen Kibi-Dango.
demiş sandman
Bu hikaye de Dr. Slump da var. Ne reklamını yaptım be....O-Tama'nın şeytan meyvesi muhtemelen ünlü Japon halk hikâyesi Momotaro'da görülen Kibi-Dango.
demiş sandman
Momotaro her şeyde var olum zaten. Seriyi mi çeviriyo'n nedir?Bu hikaye de Dr. Slump da var. Ne reklamını yaptım be....
Kaido'nun aniden değişen ruh halleri var.Kaido’nun da alkol krizi falan olmasın.
Çalacak adam bulamadı kendinden çalıyor .O Tama = Toto (Alabasta'da su getiren amca
Octopus = Eyelashes (Alabasta'da yalnızca kadınları alıyordu sırtına)
Momo = Vivi
Kinemon Wano'yu büyük bir patlamadan kurtarır mı?
Demiş OJ'den psychicsearcher
Ne diyorsunuz?
Momotaro her şeyde var olum zaten. Seriyi mi çeviriyo'n nedir?
Shinuchi, Ookanban'dan daha yüksek bir rütbe mi? Ben mi yanlış anladım?OJ'den Marchen diye biri şöyle bir şey yazmış:
Oda, Beast Korsanlarının unvanlarını geleneksel Japon performans sanatlarından koyuyormuş.
Sheepshead ve Hawkins "真打ち(Shinuchi)" diye adlandırıldı.
真打ち geleneksel Japon solo performans sanatı olan Rakugo'da en yüksek rütbeye sahip olan kişi
Beast Korsanlarından Jack 大看板(Ookanban) ve 大看板 'nun anlamı üst düzey performansçı demekmiş.
Tam anlamıyla Wano'dan bir korsan tayfası gibi gözüküyorlar.
Biri Rakugo'da en yüksek rütbe diğerinin doğrudan anlamı o. Aralarda anlamsal olarak bir hiyerarşi olduğunu sanmıyorum.Shinuchi, Ookanban'dan daha yüksek bir rütbe mi? Ben mi yanlış anladım?
Kaidou karşılaşmasında az çok ne olduğu belli zaten ilk kidd atar yapmış tek yemiş diğerleri de korkup taraf değiştirmiş.Muhtemelen buna yakın bir şey olmuştur. Arcın prensesi kidd olabilir.
EditliyorumMomotaro her şeyde var olum zaten. Seriyi mi çeviriyo'n nedir?